Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok azért mert kevés a szex?
Figyelt kérdés
Sziasztok,én egy 29 éves nő vagyok,a párom 40. Sajnos nagyon stresszes,mindenen felhúzza magát, ennek ellenére jól megvagyunk.Viszont a szex kevés,igaz nem lakunk együtt,átlag heti 2. Előfordul hogy nem is megy neki mert ráfeszül,és már nem egyszer a fejemhez vágta,hogy nimfomániás vagyok,pedig én heti 3-4 aktussal megelégednék.Többször előfordult hogy sírtam,tudom hogy nem velem van a baj,szeretem,nem tudom mit csináljak,elhagyjam vagy sem. Hozzáteszem,hogy mindig nyugtatgatom,szex előtt simogatom,végig csókolom stb.
Nem. Nálunk sincs sok szex, eleinte furcsa volt kicsit, de később rájöttem, hogy sokkal szebb és jobb az élet egy alacsony libidójú ember mellett.
2020. aug. 15. 18:13
12/21 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet, eleinte nagyon megviselt.
Aztán rájöttem mennyi előnye van, ahogy 11-es is írja.
Csendes, de nyugis életet élünk.
2020. aug. 15. 18:50
13/21 anonim válasza:
Én meg nagyon is tudnék értékelni egy ilyen nőt.
2020. aug. 15. 18:56
14/21 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt,én akár mindennap tudnék szexelni. Végülis nem csak a szex, hanem amiket mondott ezzel kapcsolatban..Köszi mindenkinek
2020. aug. 15. 19:13
15/21 anonim válasza:
Hàt, komolyan...nem tudom, mi van a férfiakkal. Ahány nőt hallok a környezetemben, illetve régebben magamat is beleértve+itt ahány ilyen sztorit olvasok, hogy a nőnek több lenne az igénye...
Mi a fene történik?Totál nem igaz a sztereotípia, hogy a férfiak folyton a szexre gondolnak:D
2020. aug. 15. 19:16
16/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére ő az első olyan pasimaki nem akar szexelni :D
2020. aug. 15. 19:18
17/21 anonim válasza:
A kevés szex miatt nem, de ahogy bánik veled, azért szakítanék.
2020. aug. 15. 20:44
18/21 anonim válasza:
Szia biztos nem szakítanék ilyen miatt, meg a leírásod alapján (szerintem) még jól is álltok szexuális téren... Én 28 éves vagyok, feleségem 26, 2 gyerekünk van, nálunk átlag heti 1 alkalom szokott lenni, ritka amikor több, de van, hogy több, mint egy hét kimarad.
2020. aug. 15. 21:54
19/21 anonim válasza:
Nekem volt ilyen párom. Ő szerintem asszexuális volt utólag visszagondolva. Nagyon kevésszer igényelte és merevedési gondjai voltak. Egyszer megfogalmaztam neki hogy a heti vagy a kéthetente egy kevés nekem. Elgondolkodott rajta és végül azt a megoldást választotta hogy szakítsunk.
A párod ilyen típus. Vagy elfogadod és magadnak csinálod vagy lelépsz.
2020. aug. 15. 22:53
20/21 anonim válasza:
Ha heti 3-4x kell veled szexelni, pedig ő csak heti 1-2-t igényelne, akkor persze, hogy nehezen lesz merevedése. Mi lenne, ha beérnéd azzal, ami az ő igénye és a maradékot pedig megoldanád magadnak? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!