Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok azért mert kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok azért mert kevés a szex?

Figyelt kérdés
Sziasztok,én egy 29 éves nő vagyok,a párom 40. Sajnos nagyon stresszes,mindenen felhúzza magát, ennek ellenére jól megvagyunk.Viszont a szex kevés,igaz nem lakunk együtt,átlag heti 2. Előfordul hogy nem is megy neki mert ráfeszül,és már nem egyszer a fejemhez vágta,hogy nimfomániás vagyok,pedig én heti 3-4 aktussal megelégednék.Többször előfordult hogy sírtam,tudom hogy nem velem van a baj,szeretem,nem tudom mit csináljak,elhagyjam vagy sem. Hozzáteszem,hogy mindig nyugtatgatom,szex előtt simogatom,végig csókolom stb.
2020. aug. 15. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Nálunk sincs sok szex, eleinte furcsa volt kicsit, de később rájöttem, hogy sokkal szebb és jobb az élet egy alacsony libidójú ember mellett.
2020. aug. 15. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk is hasonló volt a helyzet, eleinte nagyon megviselt.

Aztán rájöttem mennyi előnye van, ahogy 11-es is írja.

Csendes, de nyugis életet élünk.

2020. aug. 15. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Én meg nagyon is tudnék értékelni egy ilyen nőt.
2020. aug. 15. 18:56
 14/21 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt,én akár mindennap tudnék szexelni. Végülis nem csak a szex, hanem amiket mondott ezzel kapcsolatban..Köszi mindenkinek
2020. aug. 15. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

Hàt, komolyan...nem tudom, mi van a férfiakkal. Ahány nőt hallok a környezetemben, illetve régebben magamat is beleértve+itt ahány ilyen sztorit olvasok, hogy a nőnek több lenne az igénye...

Mi a fene történik?Totál nem igaz a sztereotípia, hogy a férfiak folyton a szexre gondolnak:D

2020. aug. 15. 19:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére ő az első olyan pasimaki nem akar szexelni :D
2020. aug. 15. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
A kevés szex miatt nem, de ahogy bánik veled, azért szakítanék.
2020. aug. 15. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
21%
Szia biztos nem szakítanék ilyen miatt, meg a leírásod alapján (szerintem) még jól is álltok szexuális téren... Én 28 éves vagyok, feleségem 26, 2 gyerekünk van, nálunk átlag heti 1 alkalom szokott lenni, ritka amikor több, de van, hogy több, mint egy hét kimarad.
2020. aug. 15. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen párom. Ő szerintem asszexuális volt utólag visszagondolva. Nagyon kevésszer igényelte és merevedési gondjai voltak. Egyszer megfogalmaztam neki hogy a heti vagy a kéthetente egy kevés nekem. Elgondolkodott rajta és végül azt a megoldást választotta hogy szakítsunk.

A párod ilyen típus. Vagy elfogadod és magadnak csinálod vagy lelépsz.

2020. aug. 15. 22:53
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha heti 3-4x kell veled szexelni, pedig ő csak heti 1-2-t igényelne, akkor persze, hogy nehezen lesz merevedése. Mi lenne, ha beérnéd azzal, ami az ő igénye és a maradékot pedig megoldanád magadnak? :D
2020. aug. 18. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!