Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a szex miatt?
7 éve vagyunk együtt. Nincs problémànk csak egy.
A párom idősebb nálam de ez idáig nem volt probléma. Ma viszont megint összevesztünk mert nem akar velem lenni szinte soha. Ma azt mondta hogy ez neki is ciki de legyen vége mert őt ez már nem érdekli . Én szeretem őt de azèrt nagyon hiányzik hogy már nem vagyunk együtt( régen szinte mindennap) . 26N.
Valami problémája van, és szégyenli.
Egy férfi 70 felett is tud nemi életet élni, és érdekli is a szex, ha nincsenek egészségügyi gondjai.
Nem szakítanék, hanem megpróbálnám megoldani a problémákat.
Olyan nem létezik, hogy eddig érdekelte a szex aztán hirtelen meg nem.
Mert ugye azért létezik az aszexualitás...stb, de az nem kialakul...
Ha x időn belül sem hajlandó a probléma megoldásán dolgozni, azok után sem, hogy támogatásomról biztosítottam, és kiderült mi a baj, akkor nem a szex hiánya miatt szakítanék, hanem a mentalitása miatt.
Kedves 7es válaszoló!
A párom gondolja hogy megcsalnám, én nem csalnám megy!
Egyébként a saját rokonaidra használj ilyen szavakat! Meg tanulj meg olvasni te bunkó paraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!