Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a dolog, amiért már szakítanátok a párotokkal? Nem fizikai dolgokra gondolok: tapi, csók, szex, mert ilyenekért szinte mindenki szakít.21L
Figyelt kérdés
Írhattok saját tapasztalatokat is.2015. jún. 14. 13:39
1/15 anonim válasza:
Mondjuk ha szexchatelne egy csodaszép ismerős csajjal? Ha azt írná neki, hogy így meg úgy szétkúrná őt, ha én nem lennék neki? Muszáj minden áldott nap kiírnod..?
2/15 anonim válasza:
a volt párom 3x is megcsalt csak volam olyan hülye hogy megbocsájtottam neki
3/15 anonim válasza:
Ha semmibe veszi az igényeim, kéréseim, ha nem érzem azt, hogy egyenrangú partnerként kezel.
Hogy ennek milyen megnyilvánulásai vannak, az egyénfüggő.
4/15 A kérdező kommentje:
Neked meg mi a bajod? Mit hadoválsz? Ha nem tetszik, nem válaszolsz rá.
2015. jún. 14. 13:41
5/15 anonim válasza:
- Mi a baj?
- Semmi.
És ezt hónapokon keresztül. Szakítottam.
6/15 anonim válasza:
Elmeséltem neki valami nagyon szomorú dolgot az életemből... aztán kiderült, kitárgyalták a családjában, akikkel meg annyira nem voltam jóban, hogy nekik is elmondtam volna.
Szemét egy árulás volt, - úgy érzem azóta is.
7/15 anonim válasza:
# 5 plot twist: tényleg nem volt semmi
9/15 anonim válasza:
#7: utólag már tudok ezen röhögni :D
De, később, a 15342431. megkérdezésre mindig kiderült, hogy van valami. Csak persze nem egyszerű beszélni róla, és könnyebb azt mondani, hogy semmi. A normális kommunikáció nálam a legalapvetőbb egy kapcsolatban, majd más képes lesz rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!