Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog? Ez a társadalom szerint mennyire elítélendő? Ti srácok mit szólnátok ha egy csaj ilyet mondana nektek? A srácoknak -ink ne említsem ugye?
velem is smárolhatnál
de inkább a lista elején lennék ha lehet :D
Szívesen támogatlak a célod elérésében :)
Sok dicséretre azért ne számíts majd a pasidtól.
te nem az a 15 éves csaj vagy, aki ma már tett fel 2 kérdést és idén nyáron 7 pasival smárolt?:D
szánalmas vagy, tanulj inkább
komolyan 100 emberrel akarsz csókolózni? Miért nem egyel, 100x?
Ja,de ha ribi vagy akkor nem csodálkozom.
Én egyszer összeírtam hány pasival csókolóztam életembe már nem tudom pontosan de 10-15 között volt, és még azt is soknak tartom már... :S Ha visszaforgatnám az időt akkor kb nagyon max 6-7-8 fő maradna...
Amúgy szerintem nincs abból semmi gond ha egy nő elraktározza valahova hogy kivel mi történt...
A társadalom szerintem elítélne azért mert 100 pasival smároltál... És valószínű el sem hinnék, hogy mind a 100-al csak annyi volt. Így ha én ilyet tennék soha senkinek nem mondanám el. Persze attól is függ merre laksz de nyilván ki is derülne előbb utóbb mennyi emberrel voltál már... :S
Bocsi lányként írtam... 20/L
Bp-n lakom. Szerinted van esélye kiderülnie? Ám csak smárolok nem fekszek le velük meg semmi.
Ám miért bántad meg hogy 10-15 emberrel csókolóztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!