Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog? Ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Ez a társadalom szerint mennyire elítélendő? Ti srácok mit szólnátok ha egy csaj ilyet mondana nektek? A srácoknak -ink ne említsem ugye?

Figyelt kérdés
IMadok csókolózni és kitaláltam h írni fogom egy listára hogy hány emberrel csókolózok és a célom a 100. Magyarul most a 100 as lista a célom.

2014. aug. 26. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kb annyinál tarthatok, de nem erre hajtottam. Ehhez lista....hülyeség....
2014. szept. 5. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Én benne volnék...

Csak az tart vissza, hogy elég csúnya fertőzéseket lehet szájon át összeszedni. Néhány (megválogatott) embernél az esély még elhanyagolható, de 100-nál már azért kezd reális veszély lenni.

Csináljátok fólián át :D

2014. okt. 17. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja, és 28F vagyok.
2014. okt. 17. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

..aztán majd jön Tőled az újabb kérdés, hogy "miért nincs egy normális pasi ?" Az ilyen csajoknak könnyen híre megy, és semelyik pasinak nem fogsz kelleni komoly kapcsolatra. (Nekem se kellene egy ilyen csaj, akiről sok srác beszéli, h smárolt vele)

22/F

2014. nov. 5. 00:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem kellene!!

Csak azért megkérném, hogy mossa ki a száját Listerine-nel.

2014. nov. 5. 01:52
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Tudtad, hogy létezik csókvírus?? Az a smárolással terjed és szerintem 100 fiúnál mar elég nagy esélyed van elkapni. Durva betegség, nézz utána. Inkább sz_pd le azt a 100 fiút...
2015. febr. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!