Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blander kérdése:
Friss kapcsolatnál hármas szex felvetése miatt ti
szakítanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A párommal nem olyan régen jöttünk össze, de felvetette , hogy mi lenne, ha bevonnánk a szexbe az előző szexpartnerét. Még nem próbálta a hármas szexet de szívesen kipróbálná. Mivel eleve szeret sokat szexelni és sűrűn, ezért amikor ezt felhozta , akkor ott bennem valami eltört. Valahogy azt érzem , hogy nem bízhatok meg benne illetve egyszerűen én ilyenbe nem tudnék belemenni. Sok dolog belefér nálam a szexbe de más nálam nem fér bele. Emiatt pedig azon gondolkodom , hogy szakítsak-e vele. Nyilván mások örülnének ilyennek de sajnos én kicsit maradibb vagyok ilyen tekintetben. Szerintetek azon túl, hogy beszéltem vele erről mit kéne tennem? Ezek után valahogy nem tudok bízni benne.
Igen. Akinek erre van igénye, az tőlem sosem fogja megkapni. Ahogy az análrajongás miatt is szakítottam már egy friss kapcsolatban.
Inkább ez, minthogy utána kapjam a megjegyzéseket arra, hogy nem vagyok jó az ágyban, vagy hogy az illető félrelépjen ezért.
Hozzám olyan társ való, akinek a hagyományos szex elég ahhoz, hogy elégedett legyen. Pózokkal alkudozhatunk, személyekkel és testnyílásokkal máshoz kell menni.
2021. aug. 22. 13:35
3/26 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
2021. aug. 22. 13:36
4/26 anonim válasza:
Azonnal repülne. És ne legyen kétséged, dugja közben a szexpartnert is.
2021. aug. 22. 13:40
5/26 anonim válasza:
Ha elfogadja, hogy te nemet mondtál, és nem erőlteti tovább, akkor talán túl lehet rajta lépni. Persze egy jó darabig én sem bíznék a barátnőmben, ha ilyen ötlettel állna elő.
2021. aug. 22. 13:47
6/26 anonim válasza:
Nekem a szexpartnerem hozta ezt fel, de én is vevő voltam rá, de a harmadik egy idegen volt.
2021. aug. 22. 14:06
7/26 A kérdező kommentje:
#3 Még tényleg friss a dolog, mert még nincs 3 hónapja.
2021. aug. 22. 14:23
8/26 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem még ez nem történt meg. Legfeljebb csak felhozta neki témában és innen jöhetett.
2021. aug. 22. 14:24
9/26 Noren1989 válasza:
#4 arra utalt, hogy most is dugnak ;)
2021. aug. 22. 14:28
10/26 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem nem az a baj, hogy valakinek ilyesmi az eszébe juthat, hanem az , hogy mindezt úgy , hogy komoly párkapcsolatot akar. Szerintem az ilyesmi, egy barátság extrába gumival elmegy. Meg úgy is , ha nyitott párkapcsolatban élnek és tudnak egymás partnereiről, valamint óvszert használnak. De így ez elég erős azt hiszem. Annyira talán nem mondok butaságot, hogy - ha egy emberben megfogalmazódik egy vágy amit nem kaphat meg , akkor az előbb utóbb feszélyezni fogja. Valahol ez nyilván később nagyobb problémát is fog eredményezni. Azzal sincs semmi bajom , hogy vn némi biszex hajlama mert oké ha lefekszik egy másik csajjal úgy , hogy tudok róla nyilván kicsit zavarna de tudnék vele együtt élni. De az, hogy még csak nem is egy idegen pasival, vagy közös ismerős hanem konkrétan a számomra egy vadidegen emberrel ( előző szexpartnerével ) kéne megosztanom meg azt néznem , ahogy dugja miközben elvileg szeret meg én is őt, na az nekem nem menne. Meg eleve nem is tudom, hogy ezek után egy felnőtt 28 éves nőre akibe ilyenbe belemenne , hogyan is lenne érdemes tekinteni. Értem én hogy sokféle ember van és ma már nincsenek határok de valahol csak kellene lenni-e egy erkölcsi vagy morális határnak bizonyos szinteken. Szerintem más fér bele egy barátság extrába vagy egy nyitott kapcsolatba vagy egy párkapcsolatba vagy egy házasságba. Ezeket a határokat véleményem szerint nem érdemes összemosni ha komolyan gondolja az ember a másikhoz fűződő viszonyát. Szeretni szeretem de magamból se akarok hülyét csinálni. Meg valahogy innentől én nem tudom őt komolyan venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!