Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Friss kapcsolatnál hármas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blander kérdése:

Friss kapcsolatnál hármas szex felvetése miatt ti szakítanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal nem olyan régen jöttünk össze, de felvetette , hogy mi lenne, ha bevonnánk a szexbe az előző szexpartnerét. Még nem próbálta a hármas szexet de szívesen kipróbálná. Mivel eleve szeret sokat szexelni és sűrűn, ezért amikor ezt felhozta , akkor ott bennem valami eltört. Valahogy azt érzem , hogy nem bízhatok meg benne illetve egyszerűen én ilyenbe nem tudnék belemenni. Sok dolog belefér nálam a szexbe de más nálam nem fér bele. Emiatt pedig azon gondolkodom , hogy szakítsak-e vele. Nyilván mások örülnének ilyennek de sajnos én kicsit maradibb vagyok ilyen tekintetben. Szerintetek azon túl, hogy beszéltem vele erről mit kéne tennem? Ezek után valahogy nem tudok bízni benne.

2021. aug. 22. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%
Az illető hölgy finoman szólva nem normális. Gondolom nem szexpartner keresőn ismerkedtetek meg, de nőként mondom, mégis úgy viselkedik, mintha ez lenne a természetes egy kapcsolatban. És nem is bántásként mondom, de ki tudja milyen nemi bajai lehetnek. 3 hónapos kapcsolatban előhozakodni ezzel, finoman szólva problémás. Az is lehet ő csak egy szextargynak tekinti magát, és azt élvezi. Beszéljétek meg.
2021. aug. 22. 18:33
 22/26 Macnab ***** válasza:
23%
Nem jo veked a sex, ezért kell a harmadik, menj bele de ragaszkodj hozzá te váladztasz harmadikat.. Aztán dölj hátra várd a fejleményeket..
2021. aug. 23. 09:17
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd a hármast, a csajt meg ne vedd komolyan! Te is vehetsz csajt a szexbe, mit szólna hozzá?
2021. aug. 23. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
31%
Amugy ferfit vagy not venne be?
2021. aug. 24. 18:17
 25/26 anonim válasza:

Én nyitott lennék párkapcsolatban is az egy nő több pasi felállásra. Persze ehhez olyan partner is kell.

F

2021. aug. 26. 05:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Mondj igent neki,de csak egy feltétellel. Előtte kipróbaljátok a te regi szexpartnereddel is a hármast. Szerintem úgyis nemet mond. Innentől meg szakítotok.

Vagy monfj igent a másik csajjal,de vegyel egy felcsatolhatós műbrokit.és jelenj meg abban. Én biztos nem hagynám ki az ilyen lehetőséget.

Egy életre megbánná a hülyeségét, jól popónraknám.

Am a hármas nem olyan jó mint ahogy a filmekben. Nem tudsz koncentrálni 2 fele egyszerre.

2021. okt. 26. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!