Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Friss kapcsolatnál hármas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blander kérdése:

Friss kapcsolatnál hármas szex felvetése miatt ti szakítanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal nem olyan régen jöttünk össze, de felvetette , hogy mi lenne, ha bevonnánk a szexbe az előző szexpartnerét. Még nem próbálta a hármas szexet de szívesen kipróbálná. Mivel eleve szeret sokat szexelni és sűrűn, ezért amikor ezt felhozta , akkor ott bennem valami eltört. Valahogy azt érzem , hogy nem bízhatok meg benne illetve egyszerűen én ilyenbe nem tudnék belemenni. Sok dolog belefér nálam a szexbe de más nálam nem fér bele. Emiatt pedig azon gondolkodom , hogy szakítsak-e vele. Nyilván mások örülnének ilyennek de sajnos én kicsit maradibb vagyok ilyen tekintetben. Szerintetek azon túl, hogy beszéltem vele erről mit kéne tennem? Ezek után valahogy nem tudok bízni benne.

2021. aug. 22. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Itt, Te leszel a harmadik.
2021. aug. 22. 14:36
 12/26 A kérdező kommentje:
#9 Azt már megtanultam, hogy akármennyire is azt gondolja az ember, hogy jó ember ismerő attól még mindent nem tudhat. Ergó benne van. Csak akkor meg elvárnám, hogy elmondja.
2021. aug. 22. 14:37
 13/26 A kérdező kommentje:
#11 Ezért se mennék bele ilyesmibe. Viszont nem tudom, hogy egy ilyen mondat után amibe benne lehet sok dolog érdemes-e egyből szakítani.
2021. aug. 22. 14:40
 14/26 moozygoo ***** válasza:
9%

Én elbeszélgetnék vele.

Nekem nem férne bele, ha letud erről mondani akkor oké.

Ha nem mindneképp akarná, akkor sajnos szakítani kellene vele.

2021. aug. 22. 14:40
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
#3 voltam, és nem értem, hogy miért kellett lepontozni azt, hogy kérdezek valamit. Ebből a szempontból én arra gondoltam, hogy ő egyébként sem gondolta komolyan ezt a kapcsolatot, csak keresett egy harmadik felet egy hármashoz és így sokkal könnyebb, mint egy full idegen és csinos lányt összeszedni, hogy részt vegyen egy ilyenben.
2021. aug. 22. 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
#15-ös vagyok. Azóta látom, hogy te vagy a férfi, szóval visszavonom😀
2021. aug. 22. 15:03
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

Azt akarja hogy őt kenyeztesse két nő is :D es kvazi a bazi nagy semmire.

Egocentrikus majom.

Hivjon 2 pr.stit es késg.

2021. aug. 22. 15:08
 18/26 A kérdező kommentje:
#17 Én vagyok a férfi (27) barátnőm a nő (28). Aza bajom, az egésszel, hogy persze beszéltem vele erről és mondani bármit lehet de ha már ilyen megfordul a másik emberben akkor ott gond van. Főleg úgy hogy az előző szexpartnerével akar hármast. Mert még , ha csak azt mondta volna, hogy szexuális vágya lenne egyszer egy hármast kipróbálni. De ez így meredek is meg valóban érdekes is. Tudom semmit sem szabad túlgondolni de van egy szocsi mondás. A bizalom jó dolog de az ellenőrzés mégjobb :D
2021. aug. 22. 15:18
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, azt hiszem ez a kérdés akkor eldőlt.
2021. aug. 22. 15:33
 20/26 anonim ***** válasza:
25%
Passzold át nekem, ha nem zavarja a korkülönbség :D
2021. aug. 22. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!