Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni azt a fájdalmat ami téged kínoz a szakítás miatt és még tetézi az hogy azt kell látnod a másikat abszolút nem érdekli az egész? És már várta hogy eltakarodj az életéből hogy szakíts végre.
Figyelt kérdés
Ő boldog. Én szenvedek. Nekem fizikailag fáj hogy ennyire nem jelentettem neki semmit miközben én mennyire szerettem. Borzalmas érzés. Soha többet nem teremtek semmiféle emberi kapcsolatot. Csak ez a kínzó fájdalom marad belőle.2021. szept. 14. 12:44
1/12 anonim válasza:
Hidd el az idő segíteni fog. Sírd ki magad, bánkódj egy kicsit,utana szedd össze magad és foglald le magad valamivel, kezdj új hobbiba, járj edzeni, találkozz a barátaiddal stb. Most nagyon szar, de ez el fog múlni. Fogd fel úgy hogy mostmár egy olyan emberrel lehetsz majd együtt akinek fontos vagy és nagyon szeret téged.
2/12 anonim válasza:
Először is ne legyen szem előtt, töröld vagy tiltsd mindenhol, ne kínozd magad azzal, hogy benne maradsz az életében.
Másodszorra pedig idő, idő, idő. Mindannyian azt hisszük egy fájdalmas szakítás után, hogy már soha többé nem fogunk szeretni és soha többé nem fogunk talpra állni, de hidd el fel fogod dolgozni.
3/12 A kérdező kommentje:
Most kicsit összeszedettebben le tudom már írni. Amikor kiírtam a kérdést akkor láttam hosszú idő után először. Azt is hittem már túl vagyok rajta rég, látható mennyire összeomlottam, hát semmit nem tudtam az egészből feldolgozni, semmit, pedig szinte már 1 éve szakítottunk. Segítségem nincs (akivel meg tudjam beszélni, vagy megértene). Az hogy őt közömbösen érintette, sőt boldoggá tette a kapcsolatunk vége már akkor is igaz volt, és most annak a fájdalmát is teljesen újra érzem.
2021. szept. 14. 12:58
4/12 A kérdező kommentje:
Ja és mindenhonnan tiltottam még akkor. Gondolom azon is jót röhögött. Nem tartom vele a kapcsolatot kicsit se. Akkor lennék a legboldogabb ha többet az életben nem látnám és hallanám. Ha lesz pénzem elköltözöm majd innen. Úgyse szeretek itt lakni.
2021. szept. 14. 13:00
5/12 anonim válasza:
Ha nincs kivel megbeszélned és még midig ennyire megérint, esetleg keress fel egy pszichológust, valószínűleg pár beszélgetés már elég lenne ahhoz, hogy kicsit jobban felszereld a lelki eszköztárad ami segít ezen átjutni.
6/12 A kérdező kommentje:
Magamtól is undorodom amiért közöm volt hozzá és nem vettem előbb észre hogy milyen valójában.
2021. szept. 14. 13:05
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. szept. 14. 13:06
8/12 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így érzel még egy év után is. Pedig az már tényleg nem kevés idő. Lehet valóban jót tenne pszichológussal beszélgetned, főleg ha nincs kivel megosztanod a problémádat.
Költözés nagyon jó ötlet. Jót tenne neked a környezetváltozás, le is foglalna.
Nincs baráti köröd, akikkel tudnál programot csinálni, kikapcsolódni?
9/12 A kérdező kommentje:
8. Már nincsenek barátaim. Sokan elmaradtak, az utolsó pedig eltűnt amint párja lett. Hiába kerestem őket. Az is egy nagy csalódás volt. Jókora szerepe van benne hogy nem akarok már kapcsolatot teremteni senkivel sem. Nem bírok ki többet.
2021. szept. 14. 13:50
10/12 anonim válasza:
Depressziósnak tűnsz. Tényleg keress fel egy szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!