Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamas3791 kérdése:
Mit csináljak hétköznap szakítás után ?
Figyelt kérdés
Hétvégén eljárok ide oda, de hétköznap mit csináljak ?
Munka után haza jövök rendet teszek aztán vagyok, szól a tv és semmi. Ismerőseim mind elfoglaltak, alig vannak fent messengeren, tehát a beszélgetés kilőve
2021. szept. 13. 20:54
2/5 anonim válasza:
Én ittam a gép előtt egyedül is. Nem mondom hogy követendő...
3/5 anonim válasza:
Mindenképpen keresnék fix programokat, legalább heti 2x. Futás, vagy bármi mozgás, önkéntes munka, vki meglatogatasa, akit eddig hanyagoltal, ilyesmi. De legyen fix, amit várhatsz, ami keretet ad.
4/5 anonim válasza:
Barkácsolj,alkoss, fess,olvass, ha van házi állatod játsz vele, vagy sétáltass kutyát. Járj el edzeni, vagy kezdj el edzeni.
Rendezd át a szobádat, vagy takarítsd ki a szobádat, esetleg találj ki magadnak új ruha tárat, új öltözködési stílust, találj önmagadra hogyan lehetnél boldog, vagy mi tesz téged boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!