Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért azt kényszerítik szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt kényszerítik szakításra aki szeret, ahelyett, hogy aki nem szeret, az fogná magát, és lelépne inkább?

Figyelt kérdés

Miért kínozzák alázzák a masikat, hogy az rákényszeruljon szakítani, ahelyett, hogy inkább szakítana az, aki nem is szereti a masikat?

Miert tesznek energiát inkább abba, hogy bántsák azt aki szeret, hogy az el akarjon menni, es miert játszák azt a lelki terrorizálók, hogy ők nem akarnak szakitani?

Akkor miért okoznak fájdalmat?

Nekik lenne a legkonnyebb kilépni, mivel mégcsak nem is szeretik a másikat.röhögve tudnának szakítani.

Vagy miért bántja egyáltalán az egyik a másikat a kapcsolatban, ha nem akar szakitani? Ennek mi lehet az oka ha az egyik a másiknak fájdalmat okoz?

2021. szept. 12. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sok erőt, hogy tovább tudj menni.
2021. szept. 12. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert gyávák,nem vállalnak felelősséget. Ha te szakítasz, te leszel a "hibás ezért is, ő meg az áldozat.
2021. szept. 12. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen az elso reakcio hogy ha nem megyek az en hibam ha szakitok na akkor en akartam a végét.

Meg ilyenek.

Holott eleve ő az aki nem szereti a masikat nem akar a masikkal lenni utálja a másikat es igy tovabb.

2021. szept. 12. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes szavadban az exemre ismertem. Még örült is hogy megszabadult tőlem miután kiharcolta.

Hogy milyennek ismertem meg az évek alatt? Egy felelősségkerülő, komolytalan, mindent a szőnyeg alá söprő, elbagatellizáló, fájdalmasan alacsony értelmi és érzelmi intelligenciájú alaknak.

Kár hogy ez a gyökér szerelem nem racionális, mert ez a seggfej a szeretetem egyetlen morzsáját sem érdemelte meg.

2021. szept. 13. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A felelősségvállalás hiánya.
2021. szept. 13. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Én simán megmondtam régen az exemnek azt hogy ne haragudjon de részemről nem megy, intezem a masik albit, el fogok menni.

A mostani meg ehelyett még azt magyarazza, hogy ő nem akar szakítani. De elhordani mindennek meg akar..?

2021. szept. 13. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem akar, neki ez így kényelmes, hogy porig alázhat, de utána azért ott vagy neki, ha kell. Az ilyentől kell megszabadulni, aztán utána azt mond meg gondol, amit akar. Egyszerűen egy gyökér, ennyi...
2021. szept. 13. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Abszolút ismerős helyzet. Gyáva. Okolni majd tud később, de arra már ne legyél kíváncsi.
2021. szept. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!