Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így próbálja magához láncolni a lányt, vagy én vagyok paranoiás? A srác jól keres, a lányt munkaváltásra kényszeríti (költözés), a rosszabb munkahelyén elhiteti vele, hogy alkalmatlan, ezért mégrosszabb munkahelyre kerül. Mi a cél?
Ismerőseimről van szó (tetszik a lány).
Szóval van a lánynak egy jó munkahelye, összeáll egy sráccal, aki 2x annyit keres.
Majd a srác ráveszi, hogy hagyja ott a munkahelyét, költözzenek el, mert ő többet fog keresni.
Ekkor a lány rosszabb munkakörbe kerül, majd a srác beadagolja neki, hogy erre alkalmatlan, és váltson munkahelyet.
És jelenleg a lány mégrosszabb munkahelyen dolgozik, már csak 4 órában 70 ezerért...
Mégis mi lehet a cél?
-A srác így próbálja magához láncolni, hogy anyagilag ellehetetleníti (ha szakítanak, ennyiből nem tud megélni).
-A srác külföldre akar költözni (a lány nem), ezért szintén így anyagi szinten próbálja magával rángatni?
-Egyéb?
(Lehet paranoiás vagyok, de kicsit amolyan lelki terrornak tűnik ez az egész.)
Mindhárman huszonévesek vagyunk.
"meg tudnak elni az ovebol is egyutt" - Pont azon van a hangsúly, hogy EGYÜTT, mert ezek szerint a lány külön nem.
Nekem valahogy a lenézés jön le belőle - mintha a kutyámnak mondanám, hogy adok enni meg fekhelyet, mert egyedül úgysem boldogulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!