Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Így próbálja magához láncolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így próbálja magához láncolni a lányt, vagy én vagyok paranoiás? A srác jól keres, a lányt munkaváltásra kényszeríti (költözés), a rosszabb munkahelyén elhiteti vele, hogy alkalmatlan, ezért mégrosszabb munkahelyre kerül. Mi a cél?

Figyelt kérdés

Ismerőseimről van szó (tetszik a lány).

Szóval van a lánynak egy jó munkahelye, összeáll egy sráccal, aki 2x annyit keres.

Majd a srác ráveszi, hogy hagyja ott a munkahelyét, költözzenek el, mert ő többet fog keresni.

Ekkor a lány rosszabb munkakörbe kerül, majd a srác beadagolja neki, hogy erre alkalmatlan, és váltson munkahelyet.

És jelenleg a lány mégrosszabb munkahelyen dolgozik, már csak 4 órában 70 ezerért...

Mégis mi lehet a cél?

-A srác így próbálja magához láncolni, hogy anyagilag ellehetetleníti (ha szakítanak, ennyiből nem tud megélni).

-A srác külföldre akar költözni (a lány nem), ezért szintén így anyagi szinten próbálja magával rángatni?

-Egyéb?

(Lehet paranoiás vagyok, de kicsit amolyan lelki terrornak tűnik ez az egész.)

Mindhárman huszonévesek vagyunk.

2020. szept. 1. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ilyen szaga van, de ennyiből nem lehet/szabad komoly következtetést levonni.
2020. szept. 1. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h a fiu csak szimplan onzo, nem erdekli, hogy mennyit keres a lany, mert meg tudnak elni az ovebol is egyutt. Sokszor olvastam ott is, hogy az egyiknek megeri anyagilag, masiknak nem hogy koltozzenek. Mi legyen most? Oriok dilemma stb.
2020. szept. 1. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:

"meg tudnak elni az ovebol is egyutt" - Pont azon van a hangsúly, hogy EGYÜTT, mert ezek szerint a lány külön nem.

Nekem valahogy a lenézés jön le belőle - mintha a kutyámnak mondanám, hogy adok enni meg fekhelyet, mert egyedül úgysem boldogulsz...

2020. szept. 1. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező már nem azért,de alapból is csak együtt tudnának megélni. Azért manapság tegyük fel keresett a lány netto 200at,abból még mindig nem tudna egyedül megélni,kivesz egy albit 100+rezsi,bérletek,egyéb számlák. Már ott tartunk,hogy alig marad bármi másra neki...Ha a férfi olyan baromi sokat keres,hogy el tudja tartani a nőt nem tudom mi a baj ezzel? Előbb utóbb a csaj is fog találni valamit,meg ha neki ez jó hogy eltartják téged miért zavar?
2020. szept. 1. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég para szitu. Vigyázzon..

L

2020. szept. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!