Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek azt,hogy több éves szakítás után sem felejtitek az exet ?
Három éves volt a kapcsolatom, amikor a párom elhagyott egy másik férfiért, egyik napról a másikra.
Nagyon szeretettem őt, eddig legjobban az életemben.Három év volt,mire a napi rágondolások elmúltak,de azóta sem tudtam ismét sem ismerkedni, sem kapcsolatot kezdeni.
Sajnos most hétvégén megláttam a ki tudja már hányadik párjával, amint nyalták falták egymást az utcán. Nagyon rossz volt ezt látni, ők nem vettek észre. Elrontotta az egész kedvem, ma munkában is levert voltam.
Nincs bennem irigység,sem egyéb. De eszembe jutott a sok szép élmény, de főleg az, hogy ma sem értem az egész szakítás miértjét.Pláne azt, ahogyan tette, amilyen módon.
Lehet,ez már a lelkemben marad mindig ? Pedig szeretnék már regenerálódni végre, teljesen.
Én is ugyanebben a cipőben járok, csak nálam már 4,5 év telt el a szakítás óta, és én vagyok a nő, de teljesen ugyanezeket érzem, mint te, illetve az előttem szóló.
Véleményem szerint ezt valamilyen szinten mindig is magában fogja hordozni az ember. Én abban reménykedem, hogy egyszer majd találok valakit, aki felül tudja írni ezt az érzést, aki fontosabb lesz nála.
Jó látni, hogy nőben is van ilyen "ragaszkodóbb" típus.
Talán így lesz, bár én még mindig a visszajövetelében reménykedek titkon. Ha van kedved beszélgethetünk a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!