Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Éreztétek azt,hogy több éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek azt,hogy több éves szakítás után sem felejtitek az exet ?

Figyelt kérdés

Három éves volt a kapcsolatom, amikor a párom elhagyott egy másik férfiért, egyik napról a másikra.

Nagyon szeretettem őt, eddig legjobban az életemben.Három év volt,mire a napi rágondolások elmúltak,de azóta sem tudtam ismét sem ismerkedni, sem kapcsolatot kezdeni.

Sajnos most hétvégén megláttam a ki tudja már hányadik párjával, amint nyalták falták egymást az utcán. Nagyon rossz volt ezt látni, ők nem vettek észre. Elrontotta az egész kedvem, ma munkában is levert voltam.

Nincs bennem irigység,sem egyéb. De eszembe jutott a sok szép élmény, de főleg az, hogy ma sem értem az egész szakítás miértjét.Pláne azt, ahogyan tette, amilyen módon.

Lehet,ez már a lelkemben marad mindig ? Pedig szeretnék már regenerálódni végre, teljesen.

2021. szept. 13. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, ugyanígy vagyok én is 3 éve csak mi 12-őt húztunk le együtt. Súlyosbítva azzal, hogy másfél évvel a lelépése után rám írt ami az akkori kapcsolatomnak betette a kaput. Most úgy vagyok, hogy hiába ismerkednék, mindig rájövök, hogy igaziból nem kéne más nekem. Igen férfiatlan és nevetséges és biztos defektes vagyok vagy annak titulálnak majd. Szerintem örökre bennem lesz a dolog, főleg azért, mert nem lett lezárva és az okokat sem tudom, hogy mi vezetett ide. Persze voltak ilyen cosmopolitan magazinból vett indokok, de idővel rájöttem, hogy semmi köze nem volt a valósághoz, főleg annak tükrében nem, hogy utána kivel állt össze. Gondolom párszor meghallgattad a mostanában divatos frázist: Engedd el. Jaja ha ennyi lenne már rég nem érdekelne, hogy mi van vele. Megoldást nem nagyon tudok. Illetve egyet igen: Újrakezdés. Nekem már az is rendben lenne ha újra összejönnénk és egy hét után kuka, mert annyit változott hogy már nem tetszene. Fel a fejjel koma. Valahogy lesz.
2021. szept. 13. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első komoly szerelmem örökre betette a kaput. Nem voltunk egy évet sem, de azt hittem vele élem le az életem, látszólag imádtuk egymást. Aztán egyik óráról a másikra dobott. Azóta el se tudom képzelni hogy szeressek valakit, max a testi vonzalom van meg..
2021. szept. 13. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanebben a cipőben járok, csak nálam már 4,5 év telt el a szakítás óta, és én vagyok a nő, de teljesen ugyanezeket érzem, mint te, illetve az előttem szóló.

Véleményem szerint ezt valamilyen szinten mindig is magában fogja hordozni az ember. Én abban reménykedem, hogy egyszer majd találok valakit, aki felül tudja írni ezt az érzést, aki fontosabb lesz nála.

2021. szept. 13. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó látni, hogy nőben is van ilyen "ragaszkodóbb" típus.

Talán így lesz, bár én még mindig a visszajövetelében reménykedek titkon. Ha van kedved beszélgethetünk a témáról.

2021. szept. 13. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
4ev párkapcsolatban majd dobott egy lányért. több mint 2 év egyedül vegetálok azóta is csak.
2021. szept. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!