Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás vagy sem a nem a te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy sem a nem a te hibád szöveg?

Figyelt kérdés
Szituáció: az egyik fél aránytalanul keveset keresi a másikat, van hogy napokig nem. Ezt a másik fél szóvá teszi. Erre az a reakció hogy nem az illető (aki felhozta a kevés törődést) hibája, hanem az a gond hogy sok a munka, és akkor csak arra van koncentrálás. Ez most mi? Ilyen esetben aki ezt mondja az mit is akar? Mert azt nem mondja hogy ilyekszik változtatni ezen, de azt sem hogy szakítani akar. Ez minek fogható fel?
2021. szept. 12. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy sok a munka és akkor csak arra koncentrál az illető. Velem is van így...

Ugyanakkor ha nem keres a párom, a akkor keresem én, pár szót váltunk még a legkritikusabb napokon is, viszont olyan is van, hogy tudjuk, hogy hamarosan úgyis találkozunk, akkor meg minek erőltessük a kommunikációt, mikor épp megszakadunk mindketten a teendőinkben.

Ha nagyon igénylem a kommunikációt, akkor megteszem érte az első lépést, mindig van válasz is. Ha mégsem, akkor tudom, hogy tényleg nagyon elfoglalt, akkor másnap beszélünk.

Szerintem neked is kellene változtatni azzal, hogy egyrészt elfoglalod magad, másrészt te is kezdeményezel, ha ennyire fontos.

2021. szept. 12. 10:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Az én felfogásom szerint olyan nincs, hogy aki fontos számunkra arra ne legyen minden nap pár percünk.
2021. szept. 12. 10:27
 3/10 A kérdező kommentje:
És az is volt amit írtál. Én kerestem meg az illetőt. Válasz vagy volt vagy csak napok múlva.
2021. szept. 12. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Annak hogy leszarja

Milyen a kapcsolatod ?

Van és kész

Vesztegetitek egymás ( és a munka idejét )

2021. szept. 12. 11:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Nezd ha valaki időveszteségnek éli meg hogy a másikkal beszél naponta pár percet, az erősen elgondolkodtató értékrendileg és emberileg is.
2021. szept. 12. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nála ez a tény. Ha munka akkor munka. Nem kellene az ilyen ember. Munkamániás.
2021. szept. 12. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg kifogás.
2021. szept. 12. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút igazad van.

Ha úgy viszonyul hozzád , hogy időpazarlàs vagy, akkor nem nagyon van miről beszèlni.

Meg akkor is ha az illető , egy menő vállakozó , vagy szülész nőgyógyász

Leszar téged ès a kapcsolatot.

2021. szept. 12. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kedvenc szövegem az elvonulásos... Csak elég érdekes, mikor napokig el sem olvassák, amit írsz.

Szerintem is simán nem érdekled.

Hasonló dolgok miatt megválok tőle én is, ha nem fog keresni és nem változik semmi. Amúgy sem találkozunk sokat munka miatt, amikor lenne lehetőség, nemleges a válasz, egyébként meg gyakorlatilag csak én keresem az utóbbi időben és akkor sem méltat arra sem, hogy elolvassa... Mert rossz passzban van. Azzal ki foglalkozik, én milyen passzban vagyok, őszintén...?!

2021. szept. 12. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Én megértelek.
2021. szept. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!