Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A letiltás segít vagy felesleges hülyeség ?
Nektek szakítás után segített a letiltás ? Még mindig bármikor visszamennék az exemhez ha ő is akarna de egy idő után elegem lett abból hogy nem ír és hogy folyton azt figyelem likeolja e amit kirakok így letiltottam. Azt mondta hogy ha akarna kapcsolatot velem lenne de most nem tud másra figyelni mert sok az érzelmi gondja. Szerintetek gyerekes dolog ez ? Letiltani azért mert nem tudod elfogadni hogy te nem úgy kellesz neki mint ő neked. Azt mondják ha igazán szeretném csak elfogadnám a döntését és nem várnám el hogy keressen meg szeressen. És félek hogy ezzel végleg elvágtam magam az újrakezdés lehetőségétől. Vagy jól tettem és ha igazán szeretne nem is szakított volna ? Szerintetek ?
18L
Ne foglalkozz vele. Jól tetted.
" Azt mondta hogy ha akarna kapcsolatot velem lenne "
Nos,.... akkor menjen a f*szba. :D Kitartás!!!
"folyton azt figyelem likeolja e amit kirakok"
Ez olyan nevetséges. Értem, hogy még nagyon fiatal vagy, de ilyen felszínes baromságokon ne lovagolj. Nincs jelentősége, hogy likeolja-e a napi 5. megosztott képed...
Igen, segít a letiltás, mert így tudatalatt nem fogsz folyamatosan arra figyelni, vánri, hogy mikor csipog a telefonod, illetve amikor csipog, nem fogsz azon gondolkozni, hogy vajon Ő írt-e.
nárcisztikus pöcs.. azért lájkolgatta hogy ne tudj tovább lépni és reménykedj, mert csak ő érte lehetsz oda..
jól tetted a tiltást, így rá jön nem ő a legjobb pasi a világon, csak jó helyen volt jó időben .
Mindenképp tiltsad, és tereld el másfelé a gondolataid. Sportolj, filmezz, dolgozz.
Sok sikert, fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!