Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezek után végképp felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után végképp felejtsem el?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, de az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk. El akartunk volna menni wellnesezni a hétvégén, de akkor is veszekedtünk, úgyhogy kitessékeltem a kocsiból és ott hagytam. Nem mentem nagyon messzire, fél órát sétált kb, utána visszafordultam és hazamentünk. Otthon kivette a bőröndjét, azt mondta így még senki nem alázta meg és hazament a szüleihez. Írtam neki, hogy nagyon sajnálom, nem így kellett volna csinálnom, de nem válaszolt semmit. Rendeltem pizzát meg benyomtam egy filmet, amit ő is nézni akart volna velem és kitettem facere, hátha akkor hazajön. Vártam és vártam, aztán láttam, hogy hívott, csak nem hallottam, mert néztem a filmet. Aztán látom hogy kirakott egy képet hogy bulizni ment a barátnőivel. Én barom meg még itthon vártam… Most mihez kezdjek? Ez ennyi volt akkor?
2021. aug. 29. 07:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
24%

Nőként mondom, hogy van az a helyzet, amikor nincs más megoldás. Egyszer volt itt egy sztori, ott nem volt elég, hogy a csaj veszekedett, még bele is rántott a kormányba a nagy hisztijében. Ezek rohadtul megérdemlik, hogy valaki megleckéztesse őket...

Jó lenne tudni a háttérsztorit, hogy min ment a hiszti, mert így nem lehet 'ítélkezni'.

2021. aug. 30. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!