Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Segítség, hogy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, külsőre számomra tökéletes. Iszonyatosan szép szemei vannak, nagyon nagyon jól néz ki, tökéletes a testalkata, imádom minden porcikáját. Tökéletes, tényleg. Volt sok férfi az életemben már, de ennyire sosem vonzott soha senki. És engem akart, egy ideig. Tehát belsőleg is nagyon tetszett, minden jó volt. De változott a helyzet, hosszú, a lényeg, hogy már csak szórakozik velem, már nem szeret, csak barát akar lenni extrákkal.. de nekem ez nem felel meg, én szerelmes vagyok belé. Hogy lehet egy ilyen férfit elfelejteni, akihez ennyire vonzódok..? A baj az, egy helyen dolgozunk, minden nap találkozunk kell. Így akkor hogy lehetne elfelejtenem? Meglátom, és a nyakába akarok ugrani.. nem bírom ezt már.. Valakinek van valami jó ötlete a munkahelyváltáson kívül?
2021. ápr. 10. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Ne vegyél róla tudomást.
2021. ápr. 10. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném, de hogy? Látom minden nap. Persze meg tudom játszani, hogy nem érdekel, de belül megőrülök. Ez a kérdés, hogy mit lehet tenni, hogy tényleg ne érdekeljen..?
2021. ápr. 10. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Munkahelyváltás miért nem jöhet szóba?

Addig meg ismerkedj mással. De ne a munkahelyen!

2021. ápr. 10. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert nehéz új helyet találni, olyat, mi jó is. Ez sok szempontból jó hely.
2021. ápr. 10. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedj mással.
2021. ápr. 11. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!