Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmön nem tudok túllépni, fél éve dobott ki, (21 napig voltunk együtt, tudom ez semmi) de én szerettem, és szeretem még most is, évfolyamtársam szóval nehéz elkerülni. A sírás kap el amikor látom. Nemtudom mit kéne tennem, nem haraggal váltunk el, de mikor újra próbálkoztam nála .... hát akkor megharagudott rám és most levegőnek néz .

18/f

2013. márc. 27. 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21 nap :D:D az semmiség.
2013. márc. 27. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és békülj ki vele:)
2013. márc. 27. 19:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Első látom nem fogtad fel a lényegét, igen kevés ideig voltunk együtt, de én szerettem, ha rajtam múlik most is együtt vagyunk... nem kibékülni akarok hanem felejteni, az már fix hogy sosem lesz velem,
2013. márc. 27. 19:21
 4/16 anonim ***** válasza:

3-"az már fix hogy sosem lesz velem,"

Ezt miből gondolod?

2013. márc. 27. 19:23
 5/16 A kérdező kommentje:

Mert egyszer kidobott mert talált nálam jobbat, aztán mikor újra próbálkoztam megmondta hogy nem, és hagyjam békén, soha ne keressem

Na ebből gondolom

2013. márc. 27. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
akkor meg ne keresd. barátkozz másokkal.
2013. márc. 27. 19:31
 7/16 anonim ***** válasza:
valaki csak lesz elég jó, mint ő. talán ezt így előre nem látod, de majd rájössz.
2013. márc. 27. 19:32
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem keresem, évfolyamtársam,kénytelen vagyok minden nap összefutni vele
2013. márc. 27. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
Keress inkább mást, próbáld úgy felfogni, hogy őt se érdekli, mi lesz veled, tegyél te is így. Nézd te is őt levegőnek, ismerkedj másokkal, aztán majd csak elfelejted.
2013. márc. 27. 19:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát a másokkal való ismerkedés nekem sosem ment, visszahúzódó típus vagyok , nem igazán ismerkedem, vele mázlim volt, piszok nagy mázlim...
2013. márc. 27. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!