Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után végképp felejtsem el?
Ööö veszekedtek, kirakod a kocsibol mint az utcalanyt a sarkon vagy egy kidobott kiskutyat es te akarsz tole valamit még ezekután?
Jogosan mondta azt hogy megalaztad.
Minek veszekedtek allandoan. Betelt a pohar nala. Bocsanatot kertel tole lehet azert hivott hogy megbocsasson de en nem tettem volna a helyebe.
Akárhogy is volt kérj elnézést!
És jobb,ha hagyod a fenébe.
8 hónap után ilyen cirkusz??
Ez teljesen értelmetlen kapcsolat.
8 év után így ott hagyna az útszélén a másik, többet nem állnék vele szóba.
De ez a kisebb gond.
Egy ennyire friss kapcsolatban ilyen mértékű vita/veszekedés.. nincs közös jövőtök.
Bár ilyen hozzáállással szerintem senkivel nem lesz.
Senki nem mondta hogy hisztizett,azt írta veszekedtek.
Sőt,azt se mondja senki,hogy puncsolj.
Simán elég lenne felnőtt ember módjára viselkedni.
hat ez a kocsibol kirakas tenyleg nagyon szanalmas es megalazo, megertem, hogy otthagyott utana.
mi az, hogy KITESSEKELED a kocsibol? kinek kepzeled magad te?! raadasul az se biztos, hogy a veszekedesben neked volt igazad, erre megbeszeles helyett kirakod az utcara, mint valami debil szulo a hisztis gyereket. egy ilyen utan en tuti elgondolkoznek, hogy akarom-e tovabb folytatni a kapcsolatot egy olyan emberrel, aki erzelmileg ennyire a 0-n all. a pizzarol valo posztolgatas is ezt igazolja.. aztan meg neked all feljebb, hogy massal csinal programot.
Mièrt ekkora debilek az itt vàlaszolòk? 🤦♂️
A kèrdező azt tesz ki a sajàt kocsijàból akit csak jónak làt. Ebbe a csaj nem hal bele. Gondolom előfordult vele màr koràbban is, hogy sètàlnia kellett. Akkor is "repedt sarkú utcalàny volt"? 😅
Sajnos egyèbkènt muszàj velük nèha így viselkedni, mert amint a nő úgy èrzi hogy a pasinak fontos ès mindent eltűr neki abban a percben lesz halott a kapcsolat, ès nő onnantól kutya szàmba sem vesz. Szoval kèrdező írj neki egy bocsànatkèrő üzenetet. De legyen túl megalàzkodó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!