Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 èves vagyok májusban vizsgáim utàn lett vège a kapcsolatomnak. 5 èvet voltunk együtt 2 èvet együtt laktunk. Azèrt mentünk szèt mert nem volt meg az a szikra ami elötte neki a pènz ès a bmw volt a fontos velem szinte sosem foglakozott màr ès egyre inkàbb iritàlt ha megszólalt. Nem mennèk bele a rèszletekbe lènyeg nem voltam boldog de akkor is szerettem a megszokott kis dolgainkat hètköznapok a család.. mindig mondta ha egyszer szètmennènk nem lenne senkije egy jó darabig pl.1-èv . Nos.. nagyon összevesztünk ès kisètàlt az ajtón de úgy voltam vele úgy is kibékülünk mindig ez van. De nem így törtènt. Csak vàrtam.. pàr hèt utàn felkeresett ruhàim vègett ès amikor újra làttam valami elkèpesztő fàjdalmat èreztem. Probáltam megbeszèlni de tekintete rideg volt ami belèmègett sosem beszèlt mèg így velem se levèlben se èlőben. Napokig sírtam nem akartam felkelni se de őt nem èrdekelte.. nem így ísmertem meg. Alig kaptam levegőt enni se ettem. De nem adtam fel próbàltam sírtam elötte de semmi. Eltelt két hónap.Kitett egy kèpet az új csajàval aki meg kell hagyni bombázó.. bàr nem èrtem bezzeg ő nàla fürdik meg fogat mos nekem könyörögni kelett mindenèrt de neki vacsora legyen elötte stb. Az 5 èv alatt sose mentünk sehova most meg.. lényeg nagyon fàj.. tegnap màr annyira sirtam azt hittem abba fogok belepusztulni. Apukám szerint az idő segít de nem èrzem hogy ez fog vàltozni. Hogy tud ennyi èvet így eldobni?? Vagy engem aki àllitólag a mindene volt így nem is tudom.. letiltottam hogy ne is lássam se a képeket se őt. De azt hiszem tanàcsokra lenne szüksègem aki idősebb mèg is hogyan kène túltennem magam ezen. Ja ès hozzàteszem ő azt mondta nem elfelejteni kell elengedni:) nyívàln könnyen mondja aki rà pár hètre tàrskeresőn kereste a libájàt😅

2021. aug. 3. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"velem szinte sosem foglakozott már", "egyre inkább irritált, ha megszólalt", "nem voltam boldog": Mit sírsz ezen vissza? Ez nem egy szerelmi kapcsolat. Örülj, hogy megszabadultál tőle és keress másikat ugyanúgy, mint ő.
2021. aug. 4. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"bàr nem èrtem bezzeg ő nàla fürdik meg fogat mos " Webkamera is van a lakásban?
2021. aug. 4. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem a szakítás fáj, hanem hogy "Bezzeg neki mindent megad. Bezzeg velem nem foglalkozott."

Ne tessék féltékenynek lenni.

2021. aug. 4. 05:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se nagyon értem mi hiányzik ebből a kapcsolatból. Jobb lenne, ha visszajönne és ugyanúgy menne tovább, mint a leírásod alapján azelőtt?! Gondolkodj már!
2021. aug. 4. 07:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az 5 év nagyon hosszú idő, és ha magadba nézel, te is látod, hogy túl sok időt pazaroltál rá. Nem tudom, miért voltatok együtt, de ha egy kicsit elgondolkodsz rajta, lehet, hogy te sem tudod. Mindig ki kellett nyalni a sggét, nem csináltatok semmit. Annyi pozitívumot tudsz felhozni, hogy "szerettem a megszokott kis dolgainkat hétköznapok a család".

Te kötődni szerettél valakihez, nem az illetőt szeretted.

2021. aug. 4. 08:56
 6/7 anonim válasza:
93%

Igazából nem ő hiányzik neked, csupán a jól megszokott életed erőteljesen megváltozott, aki kitöltötte az időd egy részét eltűnt és ez most furcsa, ez váltotta ki belőled ezt az érzést.

Nem volt már jó az a kapcsolat, ezt idővel majd úgyis befogod látni. Ahogy telik az idő meglátod a dolgokat, hogy mik voltak rosszak, miket hibáztál, miket hibázott ő stb.

Az, hogy az új párjának ennyi mindent megtesz nem jelent semmit. Most jöttek össze, állításod szerint egy bombázó. Nyílván megszeretné tartani, magába akarja bolondítani, amiért megtesz mindent. Nem hiszem, hogy veled olyan volt az elején, mint most a végén. Fog az változni szerintem.

Igazából mindenki a tuti receptet várja, hogy tud elfelejteni valakit - hozzá teszem régebben én is vártam - de sajnos ilyen nincs. Marad a "sablonos" duma az időről - ami igazából nem is hülyeség. 5 év sok idő, rengeteg emlék, élmény stb. Őszinte leszek, egy ideig nagyon rossz lesz, de tényleg, nagyon. Aztán majd ahogy telik az idő szépen kikopik és egyik nap felteszed magadnak a kérdést, hogy "ezért bánkódtam én?" "tényleg ő érte sírtam?" és ezzel el fog múlni. Ez viszont ember függő, hogy meddig tart. Lehet egy hét, egy hónap vagy több.

Foglald el magad, legyél vidám, gondolj a jó dolgokra és minden rendben lesz. Próbálj ki új dolgokat, barátokkal járj programokra, barátkozz és minden rendben lesz alakulni fog az, ne aggódj.

2021. aug. 4. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a kapcsolat hiányzik, hanem az, hogy az új nőjével úgymond "gyorsabban halad". Ehhez viszont azt is nézd hozzá, hogy:

- Az elején biztosan veled is nagyon kedves meg cukorfalat volt. Minden kapcsolat egy aranykorral kezdődik. Lehet, hogy 5 év múlva az új nőjét is semmibe fogja venni, ha még együtt lesznek.

- Szakítás után az ember szereti megmutatni, hogy boldog, jól érzi magát. Amikor 19 évesen volt egy szakításom, szinte már másnap ismerkedni kezdtem, mert egyszerűen meg akartam mutatni, hogy másik emberrel is tudok boldog lenni, és igen is, fent tudok tartani egy kapcsolatot. Ez buta gondolkodásmód volt, habár 3 hónappal utána össze is jöttem valakivel, akivel 5 évig voltam együtt. Beleszerettem, esküvőt terveztünk, de végül én szakítottam vele, és ez bizonyult a helyes döntésnek. Az előzőből tanulva mondjuk most nem keresek görcsösen új partnert, de az biztos, hogy mind külsőleg, mind belsőleg sokat teszek a fejlődésemért, és a közösségi médiát is gyakrabban használom, hogy megmutassak magamról egy-egy jobban sikerült fotót.

- Nem tudom, ő hány éves, de gondolom, korodbeli. Teljesen más 16 éves tiniként új kapcsolatban lenni, és más 21-22 évesen, amikor azért már a jövődről is van elképzelésed. Gondolj arra, hogy az új csajjal idősebb korában lépett a kapcsolatba, és persze, hogy nem úgy alakítja, mint szinte kölyökként.

Próbáld picit kívülállóként szemlélni a dolgokat!

" Az 5 èv alatt sose mentünk sehova most meg.. "

"nekem könyörögni kelett mindenèrt de neki vacsora legyen elötte stb. "

Hááát, senki sem ilyen kapcsolatról álmodik. Tudom, hogy az érzelmek nagyon erősek ilyenkor, de ő nem éri meg az ágyban fetrengős sírást.

Édesapádnak amúgy igaza van. Most volt május. Azt mondják, hogy egy kapcsolatot minimum annyi hónap elfelejteni, ahány évet együtt töltöttetek. Nálam kb. stimmelt is a dolog, mert tényleg 5 hónapig volt nagyon rossz. Így, hogy már tudom, milyen szakító félnek lenni, nem is tartom okos dolognak ezt az azonnali társkeresőzést. Mindkét oldalon álltam már, és mindkettő fájdalmas, csak máshogy. Akármilyen is volt a kapcsolat, valahol a részeddé vált, és ezt most el kell engedned.

2021. aug. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!