Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezek után végképp felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után végképp felejtsem el?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, de az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk. El akartunk volna menni wellnesezni a hétvégén, de akkor is veszekedtünk, úgyhogy kitessékeltem a kocsiból és ott hagytam. Nem mentem nagyon messzire, fél órát sétált kb, utána visszafordultam és hazamentünk. Otthon kivette a bőröndjét, azt mondta így még senki nem alázta meg és hazament a szüleihez. Írtam neki, hogy nagyon sajnálom, nem így kellett volna csinálnom, de nem válaszolt semmit. Rendeltem pizzát meg benyomtam egy filmet, amit ő is nézni akart volna velem és kitettem facere, hátha akkor hazajön. Vártam és vártam, aztán láttam, hogy hívott, csak nem hallottam, mert néztem a filmet. Aztán látom hogy kirakott egy képet hogy bulizni ment a barátnőivel. Én barom meg még itthon vártam… Most mihez kezdjek? Ez ennyi volt akkor?
2021. aug. 29. 07:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

Kit érdekel a film és a pizza? XD Komolyan, azt hitted, hogy ezeket érnek majd bármit? Jézusom. Majd pizzázik és filmezik a barátnőivel és a leendő párjával. Film és pizza... Ne haragudj, de ennél a résznél jól felkacagtam.

Ez a hajó elment, gratulálok, jó gyorsan elsüllyesztetted.

2021. aug. 29. 10:25
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Lúzer vagy

Jol tette hogy bulizni ment

Remélem nálad sokkal sokkal jobbal jött össze......vagy fog

2021. aug. 29. 10:29
 23/31 anonim ***** válasza:
7%

A lehető legjobb dolog, amit tehettél ebben a helyzetben, az az hogy kitetted a kocsiból. Vezetés közben nem veszekszünk, ezzel veszélyeztették a saját és a szembe jövő autósok életét is!

Te már bocsánatot kértél, most rajta van a sor, ha pedig képtelen belátni a saját hibáját, akkor menj el bulizni és küld el a fotót neki te is! :,-)

2021. aug. 29. 12:48
 24/31 anonim ***** válasza:
87%

23

Még egy lúzer!

Sebaj kérdező, remeljül ebből tanultál, és most már tudod, hogy egy Nővel nem lehet bármit megtenni

2021. aug. 29. 12:54
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

A lúzer az pont, hogy te vagy! XD

Sebaj, kérdező, ebből remélhetőleg megtanultad, hogyha megint veszekszik, akkor ugyanúgy ki tenni az utcára!

2021. aug. 29. 12:59
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
De jól elkeménykednek a lúzer incelek a kitalált sztorin. A kérdező majomnak tuti nincs barátnője. Csak Marcsa.
2021. aug. 29. 13:03
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Nőcskék elmehettek a fenebe! Igenis helyes volt hogy kitette! Minden veszekedésben a nő a hibás mert nincs agyatok!

Aztán arcoskodjatok kedvetek szerint! El kell fogadni hogy nem mindig az van amit ti akartok mert egyenlőség van, egy kapcsolatban főleg!

2021. aug. 29. 13:27
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
#27 Pasika! Az egyenlőség nem azt jelenti hogy bunkó, gyökér parasztnak kell lenned a nőkkel. Miért, a férfiakkal is az vagy? Egy másik férfit ugyanúgy kidobnál a kocsiból? Az is ugyanilyen suttyóság lenne. Az indulatkezelési problémáitokra meg vannak terápiák.
2021. aug. 29. 13:36
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

#28 ha nem birtok magatokkal, akkor a hisztinek gátat kell szabni.

Egyénként is gyakori védekezésetek hogy “jajj bocsi kicsim, hirtelen felindulás volt, dühös voltam”

Akkor egyből meg kell bocsájtani, de ennél az esetnél persze egyből jogos hogy lelép, még ugy is hogy visszamegy érte!

2021. aug. 29. 13:39
 30/31 anonim ***** válasza:
74%
Azért tök jól elintézte a természet hogy ezek ne tudják egy nő életét se tönkretenni. Az meg hogy itt gyűlölködnek, senki életét nem befolyásolja, legfeljebb az övékét rövidíti meg mert egyszer agyvérzést kapnak egy roham közben.
2021. aug. 29. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!