Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az exem?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja már, hogy szakítottunk. Nem sokáig, fél évig voltunk együtt, aztán egyszer érzelmileg megcsalt, aztán közölte, hogy neki arra van szüksége, hogy körbeugrálják a pasik (szó szerint idézve, hogy a középpontban legyen a pasik körében). Na most maga a szakítás nem fáj, mert egyáltalán nem bánom, de kb életem munkahelyét buktam el miatta és egyszerűen ezen nem tudom túltenni magam.. Folyton visszaemlékszem, hogy mennyire szerettek ott az emberek, csaknem kiemelkedő voltam.. Sajnos lehetőségem nincs visszamenni mert nagyon messze lakom onnan.. Van most munkahelyem, de ide egyszerűen képtelen vagyok beilleszkedni, egy-két emberrel beszélgetek, de nem tudom ugyanazt a szintet elérni, ráadásul a munka sem tetszik annyira itt, mint ott.. Mit csináljak, hogy teljesen elfelejtsem? Exemmel kapcsolatban is vannak szép emlékeim, azok is elő szoktak jönni, de jobbára a munkahelyet idézem fel.. Már-már beleőrülök ebbe...

2021. ápr. 3. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Helló! Idővel felejt az ember, próbáld meg elfoglalni magad mással, minthogy ezen rágd magad. A munkahelyed ne sajnáld, az se tartott volna örökké. Bár a leírásból nekem az jön le, hogy a munkahelyed elvesztése nagyobb traumaként ért, mint a barátnődé.
2021. ápr. 9. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, jól értelmezed, valójáan jobban fáj a munkahelyem elvesztése, nem is jól fogalnaztam meg magát a kérdést azt hiszem. De még mindig agyalok azon is, hogy mi lenne ha felkeresne, pedig nagyot csalódtam benne. Próbálom magam lefoglalni, de egy egy zenéről is képes feljönni egy csomó emlékkép, de akár bizonyos illatokról és egyszerűen nem tudok kiszakadni ebből..
2021. ápr. 9. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Azokat a zenéket meg ne hallgasd, ilyen egyszerű. Általában az életedben, környezetedben való változás segít feledni.
2021. ápr. 11. 00:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!