Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar az ex?

Figyelt kérdés

2 napja rámírt az exem, hogy mizujs.

Mit akarhat ilyenkor? Eddig leszart mindent tőlem, minden írásomat, szerelmes vallomásomat.

Az elősztori annyi, hogy nem rég szakítottunk, mert úgy érezte, nem teszek ő érte eleget a távkapcsolatunkban és van valaki más aki szerinte meg többet tenne érte és még közelebb is lakik, nem kell annyit bajlódnia költenie az utazásra stb.

Előtte eljegyzésen is ügyködtem, gyűrűszerzés stb, amit tudott, mint azt is, hogy halálosan szerelmes voltam belé.

Mit akarhat egy ex ilyenkor?

F26, L21.

2021. aug. 28. 18:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött be a közelebb lakó?

Szerintem inkább a közelebb lakó dobta ki, így vissza akar menni a kérdezőhöz, hogy legyen szex.

2021. szept. 1. 13:55
 22/26 anonim ***** válasza:
35%

Annyi baromságot írnak itt, hogy az bődület. Nem tök mindegy mit akar? Vissza akar jönni, vagy csak simán beszélgetni, eldöntöd ki akarod e elégíteni ezen igényét a párkapcsolat feltétele nélkül vagy sem, felnőtt vagy ...

Ha már én nem kapom meg amit akartam biztos nem aláznám magam azzal, hogy kielégítem az ő követelményeit, anélkül, hogy immáron már semmit sem kapok érte, de ha te is akarsz vele beszélni valamilyen érthetetlen okból kifolyólag akkor tedd azt.

Félelmetes hogy felnőtt emberek mennyire teszetoszák, de az is, hogy itt mennyire köze nincs sokaknak az ehhez hasonló szituációkhoz, mégis fröcsögik a frusztrációikat.

2021. szept. 1. 15:03
 23/26 A kérdező kommentje:

Pont ez a kérdés, hogy mit akar, szóval nem tök mindegy,mert erről szól a kérdés. Ami meg a döntést illeti, hogy kielégítem-e az igényeit távból vagy sem, az meg pont hogy nem kérdés, mivel elutasítottam, nem akarok játékszer lenni. Ne húzd fel magad ennyire.

Mégha el is utasítottam, attól még fáj még a dolog, friss a seb, de próbálok választ keresni erre, hogy mi zajlik le a másikban ilyenkor, miért viselkedik így. Erről szól a kérdés. Hogy mit akarhat a másik, ha már másikhoz is költözött kiszolgáltatottságában, miért nyúl vissza a múlthoz.

2021. szept. 1. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
De ne próbálj rá választ keresni, mert lényegtelen a válasz. Csak ezzel szivatod magad.
2021. szept. 1. 15:26
 25/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Jaaaa! Csak beszélgetni akar! Akkor beszélgessen otthon a négy fallal, vagy az új párjával! Vagy vegyen egy gumikacsát... A gumikacsa jó hallgatóság. Bocsi, bunkó voltam, Kérdező. Nem neked, hanem ennek a gyászkoporsónak szólt.
2021. szept. 1. 18:53
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Aha, csak beszélgetni...

Vagy lelki szemetesnek jó lennél, vagy talonnak jó lennél.

Én vagy elmondanám, hogy dugni visszajöhet, beszélgetni ott a pasija+barátnői, és akkor sértödötten lekopna. Vagy beszélgetés során erőltetném a miértet, mert nincs olyan, hogy csak úgy beszélgetni.

2021. szept. 2. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!