Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar az ex?

Figyelt kérdés

2 napja rámírt az exem, hogy mizujs.

Mit akarhat ilyenkor? Eddig leszart mindent tőlem, minden írásomat, szerelmes vallomásomat.

Az elősztori annyi, hogy nem rég szakítottunk, mert úgy érezte, nem teszek ő érte eleget a távkapcsolatunkban és van valaki más aki szerinte meg többet tenne érte és még közelebb is lakik, nem kell annyit bajlódnia költenie az utazásra stb.

Előtte eljegyzésen is ügyködtem, gyűrűszerzés stb, amit tudott, mint azt is, hogy halálosan szerelmes voltam belé.

Mit akarhat egy ex ilyenkor?

F26, L21.

2021. aug. 28. 18:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon gáz, ha valaki ennyit tud csak kinyögni magából...válaszra se méltatnám, amíg nem tud valami értelmeset írni.
2021. aug. 28. 18:32
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
istant letiltanám 🤷‍♀️
2021. aug. 28. 18:41
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rájött, hogy hibásan döntött, és próbál óvatosan nyitni feléd.
2021. aug. 28. 19:13
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
mégsem jött be neki annyira a másik, közelebb lakó:/
2021. aug. 28. 19:37
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
4!-hez kiegészités: Aztán a zacsi meg nagyon tele van, jo lenne üriteni valahova amig nincs ujabb közelebbi meg érte többet tevö. (Magyarul: Ne csinálj hülyét magadbol!)
2021. aug. 28. 20:11
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött be a közelebb lakó, hát most megtennéd te is a vallomásaiddal... Szerintem nem kéne szamár szerepet vállalnod!
2021. aug. 28. 21:12
 7/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Mizujs? Erre lehet azt írnám: Mit akarsz? Erre NEM LEHET felületes választ adni. :D Illetve lehet - de akkor ez azt jelenti, hogy semmi keresnivalója az életedben.
2021. aug. 28. 22:20
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy én vagyok a srác - én akartam eljegyezni őt.

Értem a válaszaitokat, de közben bunkó se akarok lenni, mert azzal őt erősítem meg a döntésében. Nem akarom megerősíteni egy olyan válasszal, amiből azt vonja le, hogy jó döntést hozott.

De nyilván további vallomást se fog kapni. Eddig nem válaszoltam rá semmit sem, lehet így is marad ha nem jut eszembe bölcsebb.

2021. aug. 28. 22:31
 9/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nyugodt szívvel "erősítsd meg a döntésében". Mi rá a garancia hogy ki fog melletted tartani ha esetleg összejöttök újra? Legalább fény derül az intencióira...
2021. aug. 29. 00:57
 10/26 A kérdező kommentje:

Annyit mondott, hogy csak beszélgetni akar, mert miért ne, szeret velem beszélgetni, de nem akar többet.

Valami oka van, hogy beszélgetni akart. Nem akar senki csak úgy random beszélgetni.

2021. aug. 31. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!