Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar az ex?
2 napja rámírt az exem, hogy mizujs.
Mit akarhat ilyenkor? Eddig leszart mindent tőlem, minden írásomat, szerelmes vallomásomat.
Az elősztori annyi, hogy nem rég szakítottunk, mert úgy érezte, nem teszek ő érte eleget a távkapcsolatunkban és van valaki más aki szerinte meg többet tenne érte és még közelebb is lakik, nem kell annyit bajlódnia költenie az utazásra stb.
Előtte eljegyzésen is ügyködtem, gyűrűszerzés stb, amit tudott, mint azt is, hogy halálosan szerelmes voltam belé.
Mit akarhat egy ex ilyenkor?
F26, L21.
Azóta össze is költöztek, mert a csajnak nagyon kellett a szállás, és onnan írogatott nekem, hívott.
Hogy én mit akarok? A szívem még kötődik hülye módon, de az eszemre hallgatva már elutasítottam, hogy unaloműzés miatt ne keressen, bármennyire is szeret velem beszélgetni.
Nem úgy tűnik, hogy vissza akarna jönni, elvileg csak beszélgetni akar. Elvileg.
Szóval ha akarnám se tudnám visszafogadni, most el van a saját vizében, anyagilag, lakhatásilag jobb helyzetben van, mert nálam felújítás van és ezért hozzám nem jöhetett és kellett neki a szállás sürgősen + a távolság miatt is bajai voltak, sok utazás, költség, + még egyetemista vagyok és nem keresek pénzt, csak jövőre lesz jól fizető melóm stb.
Értem amit írtok, csak inkább úgy látom, mintha pont, hogy jobb sora lenne ami az anyagiakat illeti. "Attól, mert még kapcsolatot nem akarok, attól még miért ne beszélgethetnénk" kb így fogalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!