Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként férfi "életképtelenségére" döbbentetek már rá?
Hogy ez csak együttélés után lassanként derült ki. Hiába dolgozott, volt normális, kedves, érzelmes, nem volt szenvedélybetegsége, de be kellett látnod anyagilag soha nem fogja többre vinni egy szoba vagy lakásbérlésnél.
Pedig ő dolgozik szorgalmasan.
Persze! De ilyennel eleve nem is kezdek egyaltalán! Jobb szeretem az anyagilag sikeres férfiakat!
27N
Nekem picit furcsa lenne, ha valakivel úgy vágnék bele együttélésbe, hogy ezzel csak később szembesülök.
Nem történt velem még ilyen. Eleve nem tennék valakit az "életképtelen" kategóriába, még így idézőjelben amiatt, hogy anyagi téren nincsen benne komolyabb ambíció.
Az egyetlen férfi, akiről még időben, az ismerkedés korai szakaszában kiderült számomra, hogy nem igazán talpraesett, és nincsenek meg benne azok a férfias tulajdonságok, amik számomra fontosak, pont egy kiemelkedően jól kereső programozó volt.
# 3
pontosan milyen dolgokból jössz rá? beszéde, ruházata?
# 5
hát ez nagyon érdekes.
Nőknek a kiemelkedően jól kereső férfi önmagában férfias, sikeres nem?
Kérlek ezt fejtsd ki bővebben, sosem hallottam még ilyet hogy egy férfi jó egzisztenciájú de mégsem talpraesett, férfias!!!
"Nőknek a kiemelkedően jól kereső férfi önmagában férfias, sikeres nem?"
Te nő vagy vagy férfi?
4.
Nem, nem ennyi, de a gyakorin valahogy mindig az a vége, hogy "aki nem gazdag az selejt!" kommentek érkeznek - némelyik egész választékosan megfogalmazva - amiket természetesen meg is tapsolnak a többiek.
Miért? Ennél többről kell, hogy szóljon az élet. Nem lehet ez csak ennyi. Ez egyszerűen szörnyű.
+1
#5 mi az ami hiànyzott belőle? Tudnál gyakorlati példát írni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!