Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként férfi "életképtelenségére" döbbentetek már rá?
Hogy ez csak együttélés után lassanként derült ki. Hiába dolgozott, volt normális, kedves, érzelmes, nem volt szenvedélybetegsége, de be kellett látnod anyagilag soha nem fogja többre vinni egy szoba vagy lakásbérlésnél.
Pedig ő dolgozik szorgalmasan.
Erdekes, a nok mindig "eletkepesek", fel sem merul az ellenkezoje.....
37F incel
13.
A gyakoris véleményvezérek szemében bizony az leszel. De hát itt az arisztokrata/tőkés réteg(?) gyülekezik, legalábbis saját bevallások szerint "megvan a havi kétmilla nettó, heti 4-5 óra munkával"(?)
Általában jót gúnyolódnak a szegényebbeken.
Én is "életképtelennek" neveztem az exem. De azért, mert mamahotel ellenére 0 megtakarítás, de a cigi, tippmix, márkás ruha minden hónapban, az ment. Hónap végén meg tőlem kért kölcsön, meg én etethettem, miután hozzám költözött. És nem keresett sz.rul. Főzni, mosni, takarítani sem tudott.
Számomra ezt takarja az életképtelen, aki a család, vagy bárki támogatása nélkül éhen pusztulna a mocskában konkrétan.
Az, hogy az egekben vannak az ingatlan árak és csak a felső réteg engedheti meg lassan, hogy támogatás NÉLKÜL ingatlant vásároljon, arról nem a "csóró" tehet.
Én sem keresek "rosszul", pláne a minimálbérhez képest, de albérlet mellett összerakni egy önerőt.. Örökkévalóság kb. Főleg pesten, én pedig pesti vagyok. És nem tervezek vidéken letelepedni, mivel az én szakmám vidéken halott lenne kb. Sőt, hála a covidnak, most még itt is az..
Kérdező, te mit tettél le eddig az asztalra, mostmár érdekelne?
#pènz#èletkèptelensèg
Mindenki: normàlis vàlaszok
Incel,EBM: hàt hogy mer' itten a felső tíz jàr kacagni, mer' hogy mindig mindenrűl màs tehet, különösen ha nő
😆
Felnőttként nincsenek illúzióim.
Apám is ilyen; kb 7. osztályos lehettem amikor anyámnak el kellett mennie kb 2 hétre a nagymamámat ápolni vidékre, és jóformán nekem kellett gondoskodnom a 40 éves apámról 13 éves fejjel.
Pedig aztán prolinak sem mondanám a családomat, mindkét szülőm diplomás (mára pedig én is).
Ez az, amit próbálok elkerulni a felnőtt eletemben, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Persze lehet jönni azzal, hogy "beszéld meg a pároddal, hogy szeretnéd, hogy segítsen" amivel csak az a baj, hogy nekem megalázó, ha el kell magyarázni egy felnőtt férfinak, hogy az otthona rendbentartása és saját maga fenntartása nem besegítés, hanem alapvető igényesség.
Eddig két férfival éltem együtt (egyikkel az egyetemi éveim alatt, a másikkal pedig utána 1-2 évvel) és a legrosszabb az, hogy amikor megcsinálnak maguk körül dolgokat felnőtthöz illően, pl látod őket kérés nélkül söprögetni, vagy port törölni, vagy észreveszed, hogy sikerült egy héten keresztül nem szétszórni a lakásban a szennyest, akkor ott van benned az inger, hogy megdícsérd őket. Ami durva. A léc ilyen alacsonyan van....
(Ha most azzal akár jönni valaki, hogy jaaaj biztos csak tipikus jóképű s...ggfejekkel kavarok, de bezzeg ha átlagos fiúkkal állnék össze, akkor azok mindent szó nélkül megcsinál - shhhhhh. Nem ezen múlik. Bár azt nem tudom, hogy min múlik, mert jó lenne első látásra kiszelektálni valahogy azt a néhány normálisat)
Olyan esetről tudok, ahol a pasi 42 évesen még otthon lakott, miközben a csaja már noszogatta az összeköltözéssel kapcsolatban. De a fickó csak húzta a dolgot, mert akkor fel kellett volna hagynia a pecázást, amibe minden pénzét beleölte. Nem is tartott ki a fizetése a következő hónapig, sokkszor a barátnője segítette ki. Dolgoznia azért muszáj volt, de nemhogy jobbanfizető helyre ment volna mikor váltott munkahelyet, hanem még kevesebbet is keresett, lényeg, hogy többet tudott a hobbijának élni úgy.
Na ő számomra az életképtelen pasi egyik példája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!