Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut még 5 év elteltével eszembe az exem?!?!
El kell engedni...remélem egyszer nekem is sikerülni fog..bárcsak ne ismertem volna meg, bárcsak ne találkoztunk volna..."
ha ilyent írsz akkor durva érzelem köt hozzá... gondolom már lebabáztál így nehéz lenne vissza felé lépkedni.
2021. nov. 26. 00:35
32/40 A kérdező kommentje:
Nem nem "babaztam" le!!!! Hogy lehet ilyet írni valakinek már ne haragudj? Igen komoly érzelem volt felé az én részemről, de ennek már 5 éve! És igen van hogy még eszembe jut és gondolok rá, e miatt nem írtam azt hogy bárcsak..!
Igen komoly érzelem volt felé az én részemről, de ennek már 5 éve"
Figyelj ha erősebb az ex iránti vágyad ami talán még szerelem benned, akkor a mostanit csak szeretheted tisztelheted, de az nem szerelem nem természetszerűen jött ha nem egy mesterséges dolog !
2021. nov. 26. 11:30
Ha ezt a kérdést újból kiemelted, akkor gondolom megint rad tort ez az érzés.
Szinten sorstárs vagyok, illetve ennyire nem akarom túldramatizálni. Ne merengj sokat a múlton, felesleges. Mondom ezt úgy, hogy 1 hete szinten ebben vagyok, mint te. Imadom a szerelmem, soha senkire nem cserélném le Őt. De ettől fuggetlenul az előző párom rám is nagy hatást gyakorolt, iszonyatosan megszenvedtem a szakitast. Azóta nem is hallottam róla és egyszer csak 1 héttel ezelőtt felbukkant. Ugyanígy voltam, mint te. Mondjuk ki, sz*r volt. Nagyon. Napokig a fejemben volt/van. De ettől fuggetlenul tudom, hogy a jelenlegi párom mindenben veri és az agyamban csupán a nosztalgia hatalmasodott el
2022. jan. 9. 18:21
35/40 A kérdező kommentje:
Úgy örülök hogy hogy meg érted a helyzetem!!! Hálás vagyok hogy nem itelsz el emiatt! Tudom h ez csak egy pár nap és újra a régi lesz minden ! Köszönöm
valami hiányzik.. Lehet a jelenlegi olyasmi amit a média és szennylapok jó kapcsolatnak tüntetnek fel, de el kellene gondolkodni mi is az ami hiányzik neked... Van aki csak azért van a párjával mert foglalkozik vele sokat de vissza fele nincs meg az a tűz. Mélyen legbelül szerintem van legalább egy dolog ami az exed felé húzz. Az érzelmeket örökre nem lehet elnyomni ha azok sűrűn tőrnek a felszínre.
2022. jan. 10. 12:45
Valami kérdés van benned vagy félelem. Akár persze mert hiányzik valami a mostani párodból (akár akkor is, ha jobb vele és ő jobb döntés, pl. "túl szép, hogy igaz legyen a most, lehet, hogy a másikat érdemeltem volna?"), vagy csak unatkozol, haszontalannak érzed magad, nincs ami igazán lekössön?, és/vagy félsz a felelősségtől, elköteleződéstől, a lehetőségeid elvesztésétől és ebbe menekülsz...? Ezeket neked kell kitalálnod, mi belőle a valós érzelem, és mi a képzelgés, megszépített nosztalgia. Szerintem sok ember nem tudja lezárni magában azt, hogy "mi lett volna ha" így vagy úgy dönt akkor. És modern korunk átka, hogy minden kapcsolattal sérül a kötődésünk a következőhöz, nem hiszünk, csak félünk. Pedig sajnos az ilyen álmodozásnak pont az a vége, hogy gondolkozol a múltról, tartasz a jövődtől... és mert a jelenben nem vagy jelen, talán pont emiatt fogja beteljesíteni magát a félelmed. Mert ha az elköteleződéstől félsz, az is lehet, valami rossz szülői példa áll a háttérben. Ha nagyon nem boldogulsz az érzéssel, nem szégyen egy pszichológust felkeresni, hogy kicsit rágyere, mit is akarsz az élettől, melyik utat válaszd. Mert két lovat csak nem lehet egyszerre megülni :)
2022. jan. 10. 18:30
38/40 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Hálás vagyok hogy értelmes, segítőkész dolgokat írtatok. Igen el gondolkodtam már hogy fel keresek egy pszichológust, hátha tudna segíteni. Ez egy jó ötlet. Köszönöm szépen nektek hogy próbáltatok nekem így vagy úgy de segíteni. Köszönöm
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem 19 évig tartott, ráadásul egy futó viszonyt leszámitva (1x feküdtünk le) plátoi volt. Semmi, de tényleg semmi nem segített, ugy vonzott mint a mágnes (sokáig haverok voltunk), es amikor már évek óta nem is tudtam róla szinte semmit, akkor is kb hetente álmodtam vele, hiába volt már meg a kisbabám is.
Valahol az összes kapcsolatomat "mérgezte", sokszor szinte szenvedtem miatta, hisz a legtöbbjüket bármikor otthagytam volna érte. De ő kitartott egy mellett, hiába láttam sokszor mást a szemében, ellenállt.
Az évek alatt megtanultam együtt élni ezzel az érzéssel, és eltenni valahova a lelkem legmélyére- ha már kivetni nem tudtam.
Remélem neked, vagy nektek nem lesz ilyen hosszú, mert ez már tényleg nem jó.
Viszont ha még mindig igy érzel iránta, es ő is próbál veled kapcsolatba lépni, akkor lehet elgondolkoznék 1-2 dolgon...
2022. jan. 11. 00:26
40/40 A kérdező kommentje:
Úr Isten ...19 évig...látom érted miről beszélek...próbálom én is el rejteni valahol mélyen, abban bízok hogy találni fog ő is egy lányt akibe bele tud szeretni és elfelejt engem...szeretem a vőlegényem együtt tervezünk, tényleg minden rendben köztünk, talán a szenvedély ami kicsit ki hűlt de azt helyre tudjuk tenni...remélem nem kell 19 évet várnom erre h el múljon ez az érzés az ex iránt..minden jót kívánok nektek és köszönöm hogy meg osztottad velem!!
További kérdések: