Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut még 5 év elteltével eszembe az exem?!?!
Figyelt kérdés
Hozzá teszem hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek, és az eskuvonket tervezzük. De néha úgy a semmiből be villan az exem.Nem tartjuk a kapcsolatatot,semmiféle keppen. Úgy érzem mintha egy rossz árnyék lenne és nem tudok tőle szabadulni. Nem beszélek erről senkinek ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre. Köszönöm2021. aug. 15. 17:22
1/40 anonim válasza:
ha rossz árnyék nincs kapcsolat, nem keres akkor veled a gond.
2/40 anonim válasza:
Na és? 19 év után is néha ránézek, hidd el, hogy egyáltalán nem érdekel.
3/40 A kérdező kommentje:
Volt még amikor próbálkozott,vagyis inkább írt hogy hiányzom neki még ennyi idő elteltével is.De megmondtam neki h ne írjon többet felejtsen el.Bele szerettem anno.Es a kémia is működött köztünk. De mivel külföldre költöztem ő nem akart se tavkapcsolatot se ki költözni és szakított velem...
2021. aug. 15. 17:41
4/40 anonim válasza:
Szerintem nem dolgoztad fel, nem értél a "gyászfolyamat" végére. Kéne valaki, akivel az elejétől a végéig végigbeszéled az egész volt kapcsolatodat (akárkivel, aki meghallgat), és valószínűleg ez a rossz árnyék érzés megszűnne.
5/40 A kérdező kommentje:
Egyszer az is elő fordult hogy aznap éjjel vele álmodtam, és reggel az az üzenet várt hogy hiányzom neki...Nagyon furcsa érzés volt.(Nem vagyunk se instant se fbkon ismerősök)
2021. aug. 15. 17:49
6/40 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem teljesen normális dolog, hogy néha bevillan az ex. Azért azt ne képzelje senki, hogy soha többé nem fog eszünkbe jutni egy olyan ember, akivel évekig mindennap együtt voltunk feltéve ha már együtt is éltetek.
7/40 anonim válasza:
Szerintem is normális, nekem is eszembe szokott jutni több férfi is, akikbe szerelmes voltam. Mondjuk már egyik iránt sincs bennem semmi érzelem, szóval ha benned van, az más tészta. De ha van új párod, aki komoly, és mégis ő jár az eszedben, az gáz.
8/40 A kérdező kommentje:
Ha gáz ha nem gáz, nem tudok ellene mit tenni...bármennyire is akarom.
2021. aug. 30. 20:54
9/40 anonim válasza:
gondolom hamar össze jöttél az új pároddal szakítás után. Azt szokták mondani ha több éves kapcsolatod volt mondjuk 3 felett akkor 1 évet mindig pihentetni kell már csak az önfejlesztés miatt és a tiszta fejjel , lélekkel való hozzá állás céljából .
10/40 anonim válasza:
A szerelmi bánat (hívható gyásznak is) egy testi folyamat, ami nehezen ér véget. Az ösztönös része az, hogy akivel nagyon közeli kapcsolatban voltál azt megpróbálod megmenteni (legalábbis a kapcsolatot) és emiatt a hormonszinted megváltozik. Amikor bármilyen oknál fogva előjön az emlék, ez a változás ismét bekövetkezik egy rövid időre. Az emlék sajna lehet tudattalan is.
A valós gyász is így működik, a szervezetünk a halott rokont is megpróbálja megmenteni, legalábbis erre készül. Ezért érezzük ezt a kiélezett felfokozottságot.
Ez idővel gyengül, de nagyon nehezen lehet megtanulni kezelni. Erős érzelmi töltete van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!