Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut még 5 év elteltével eszembe az exem?!?!
Figyelt kérdés
Hozzá teszem hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek, és az eskuvonket tervezzük. De néha úgy a semmiből be villan az exem.Nem tartjuk a kapcsolatatot,semmiféle keppen. Úgy érzem mintha egy rossz árnyék lenne és nem tudok tőle szabadulni. Nem beszélek erről senkinek ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre. Köszönöm2021. aug. 15. 17:22
21/40 anonim válasza:
Miért nem akarsz vele beszélgetni? Az új párod miatt, a tippem szerint.
22/40 A kérdező kommentje:
Természetesen miatta,ő a vőlegényem, ahogy írtam is jövőre lesz az esküvőnk. Szeretem őt, és nem fogok a háta mögött az exemmel beszélgetni, semmi értelmét nem látom és nincs minek tartsuk a kapcsolatot.
2021. nov. 14. 19:16
24/40 anonim válasza:
Szerintem sem jó ötlet beszélgetni (sorstárs vagyok). Mi próbáltunk csak barátok maradni, de egyszerűen nem lehetett. Valaki mindig többet látott a dologba, sérültünk mindketten mégjobban. Már lehet nem tartanék itt, ha nem ment volna a huzavona hosszú hosszú hónapokon keresztül. Egyszer kb már azt sem tudom mit szerettem benne, aztán hirtelen a semmiből villámcsapás, és úgy érzem megőrülök ha nem tudok róla. Aztán elmúlik... Nem tudom mitől lehet, már kezdem betegesnek érezni
25/40 anonim válasza:
Ez a hormonális behatás... A lezárás a tökéletes, ha nincs jövője.
26/40 anonim válasza:
nem fog elmúlni ha betegesen gondolsz rá.. a házassággal is csak magadat csapod be ! Azt mondják ha 2 férfi iránt érzel szerelmet akkor egyiket se válaszd, pihentesd és majd jön egy harmadik aki jobb lesz mind2 személynél és eszedbe sem fognak jutni !
27/40 anonim válasza:
Én is hirtelen ugrottam új kapcsolatba a régi után és sokszor eszembe jutott az ex. A 3. évünkben vettem észre hogy egyre kevesebbet gondolok már rá.
28/40 anonim válasza:
Igaza lehet utolsónak, nekem is nagyon gyorsan történetek a dolgok, nem volt idő rendesen feldolgozni a történéseket
29/40 anonim válasza:
27. De van aki nem csak 3 évig ( ami nagyon sok így is .. ) ha nem egész életében gondol rá..
Valamit vagy elenged az ember, vagy megpróbálja újból .
30/40 A kérdező kommentje:
El kell engedni...remélem egyszer nekem is sikerülni fog..bárcsak ne ismertem volna meg, bárcsak ne találkoztunk volna...
2021. nov. 24. 22:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!