Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut még 5 év elteltével eszembe az exem?!?!
Figyelt kérdés
Hozzá teszem hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek, és az eskuvonket tervezzük. De néha úgy a semmiből be villan az exem.Nem tartjuk a kapcsolatatot,semmiféle keppen. Úgy érzem mintha egy rossz árnyék lenne és nem tudok tőle szabadulni. Nem beszélek erről senkinek ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre. Köszönöm2021. aug. 15. 17:22
11/40 anonim válasza:
A távhitekkel ellentétben a szakító félnek is ugyan úgy szüksége van az 1 év kapcsolat menteségre .
13/40 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nem volt még az a bizonyos 1 év kapcsolat nélkül..bele mentem egy toxic kapcsolatba amiből alig tudtam ki jönni..utána el határoztam hogy ennek vége és nem szeretnék senki felé nyitni..de valahogy pár hónap után mégis meg kaptam az "ajándékom " ahogy én hívom akivel már 2 éve együtt vagyunk és tervezzük az esküvőnket...de az a bizonyos személy valahogy mindig be villan...egy pár napra ami borzasztó érzés,utána minden rendben .
2021. nov. 14. 14:27
14/40 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat, de hogy tudnak ez ellen tenni ha egyszerűen jön az a borzasztó érzés..
2021. nov. 14. 14:29
15/40 anonim válasza:
Én a halott cicánk után is érzem, pedig majd két hónapja altattuk el és egy állat, azért mégsem ember.
16/40 anonim válasza:
Tudom, hogy nem segít rajtad, de hasonlókon megyek én is keresztül. Pedig már eltelt 5 év is, de van hogy rám tör az az elképesztő hiány és szomorúság. Remélem, hogy egyszer sikerül megszabadulnom tőle
17/40 anonim válasza:
valamelyik részed kitörölhetetlenül szereti, van ami az újból hiányzik azt a régiben próbálja keresni az agy.
19/40 A kérdező kommentje:
Nem tartom vele egyáltalán a kapcsolatot mióta van párom! De most egy hónapja fel köszöntött a szülinapom alkalmából, szeretett volna beszélgetni velem de meg köszöntem és ennyi mondtam neki hogy tartsa tiszteletben a keresem és ne keressen többet.
2021. nov. 14. 17:31
20/40 A kérdező kommentje:
16/19 anonim akkor kb ugyan abban a helyzetben vagyunk.ugyan így érzek én is..
2021. nov. 14. 17:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!