Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a párom, és szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?

Figyelt kérdés

Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.

Ti tettetek már hasonlót?

2021. aug. 3. 06:20
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Abszolút egyetértek. Végül pár napra rá úgy döntöttem, hogy elmondom. Két nap mosolyszünet, és szülőknél alvás után, ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Sőt, azóta sokkal jobban odafigyelünk egymásra, a szex isteni, és több a közös program is (pl. azóta újra elviszem randizni minden héten). Ehhez persze az is kell, hogy valóban szeressétek egymást, és mélységesen megbánd + tanulj az esetből. Én tanultam, nem éri meg. Szóval hajrá, csak javasolni tudom, elő a gerinccel mindenkinek!
2021. dec. 14. 10:54
 32/34 anonim ***** válasza:
Nagyon adom!
2021. dec. 14. 17:09
 33/34 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam ez egy szelete annak, hogy valaki törekedjen a "jó ember" jelzőre. Gratulálok! Az önző, bántó tetteknek következményei vannak, ezt pontosan így gerinccel kell vállalni. Jól döntöttél.
2021. dec. 14. 20:29
 34/34 A kérdező kommentje:

Még mielőtt szentté avattok, azért azt ne felejtsük el, hogy képes voltam megtenni. A legjobb verzió, ha el sem jutsz idáig.

Elcsépelt, de figyeljetek oda egymásra! Szürke, fárasztó hétköznapok ide vagy oda, tegyetek bele egy kis energiát. Nem véletlenül vagytok együtt/házasok. Nem kell nagy dolgokra gondolni; apró ajándékok, randik, hallgasd meg másikat, mit tudom én - vagy ami nekünk új lendületet adott: egy kis sexting nap közben. Úgy estünk egymásnak a nap végén otthon (10 év házasság után), mint két megvadult tini. Spontaneitás, nyitottság

Ha ezekre előbb vettem/vettük volna a fáradtságok, az egész meg sem történ volna - tanuljatok az én balf*szságomból

2021. dec. 15. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!