Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?
Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.
Ti tettetek már hasonlót?
Még mielőtt szentté avattok, azért azt ne felejtsük el, hogy képes voltam megtenni. A legjobb verzió, ha el sem jutsz idáig.
Elcsépelt, de figyeljetek oda egymásra! Szürke, fárasztó hétköznapok ide vagy oda, tegyetek bele egy kis energiát. Nem véletlenül vagytok együtt/házasok. Nem kell nagy dolgokra gondolni; apró ajándékok, randik, hallgasd meg másikat, mit tudom én - vagy ami nekünk új lendületet adott: egy kis sexting nap közben. Úgy estünk egymásnak a nap végén otthon (10 év házasság után), mint két megvadult tini. Spontaneitás, nyitottság
Ha ezekre előbb vettem/vettük volna a fáradtságok, az egész meg sem történ volna - tanuljatok az én balf*szságomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!