Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a párom, és szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?

Figyelt kérdés

Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.

Ti tettetek már hasonlót?

2021. aug. 3. 06:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%
Minő meglepő, hogy minden értelmes ember hallgat a félrelépésről:)
2021. aug. 3. 09:48
 22/34 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyszeri alkalom volt, és rájöttél, hogy a pároddal szeretnél maradni, akkor ne mond el neki, ha amúgy valószínű, hogy nem fog kiderülni. Ha úgy gondolod, hogy ki fog derülni akkor inkább te mond el neki. Amikor kettesben vagytok otthon, mond hogy szeretnél vele beszélni és állj elő vele. Benne van a pakliban, hogy elhagy, de ha amúgy is kiderülne, akkor jobb ha tőled hallja.
2021. aug. 3. 10:25
 23/34 anonim ***** válasza:
51%
Megcsaltam néhányszor a párom, de soha nem voltam olyan idióta hogy dicsekedjek vele neki.
2021. aug. 3. 11:30
 24/34 anonim ***** válasza:
37%
A végsőkig tagadni. Ha megtalálja Micit a szekrényben megkérdezni: Nekem hiszel vagy a szemednek? Mellesleg Popper Pétert hallgatni. Ha ott akarom hagyni az asszonyt akkor a nem létező Mici is jó kifogás. Egyébként szemétség ilyesmivel terhelni.
2021. aug. 3. 11:37
 25/34 anonim ***** válasza:
76%

Természetesen megmondanám. Miért ne tenném? Mert itt a gyk-n hülyeségeket beszélnek?

9 év után talán megérdemli, hogy megmondd.

Igaz, én úgy mondtam el, hogy nem voltam biztos benne, hogy együtt akarok maradni vele.

De szerintem ha együtt akartam volna maradni vele, akkor is elmondtam volna.

2021. aug. 3. 12:09
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként ezt úgy hívják, hogy gerinc.
2021. aug. 3. 12:09
 27/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, csak egyetérteni tudok veled.
2021. aug. 3. 19:28
 28/34 anonim ***** válasza:
58%
Mondd el neki, megérdemli, hogy tudja. Ennyi. A többivel ne foglalkozz. Ez a lényeg, ez a tiszta.
2021. aug. 3. 20:31
 29/34 anonim válasza:
67%

Mondd el neki!

Én kikészülnék, ha megtudnám, nem tudom mit tennék...talán értékelném, hogy volt benne annyi utolsó kis tisztesség, hogy elmondta.

Viszont : volt amikor megcsaltak (exem), utólag jöttem rá, pokol volt, egy életre megundorodtam az exemtől! Nem azt éreztem fájdalomnak, hogy megcsalt, hanem, hogy hónapokig titkolta. Valahányszor eszembe jutott, ordítani akartam a kíntól, amit éreztem. Nem értettem, hogy miért nem mondta el?!

Tudtam miért csalt meg (intim tájékon "túl sok" volt, emiatt fájt oráloznom, nen is tettem gyakran)....

2021. aug. 3. 21:24
 30/34 anonim ***** válasza:
Persze, hogy joga van tudni. Itt a gyakorin látom csak ezt a hazug dumát, hogy óvni kell a másikat az igazságtól…
2021. dec. 14. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!