Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?
Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.
Ti tettetek már hasonlót?
Természetesen megmondanám. Miért ne tenném? Mert itt a gyk-n hülyeségeket beszélnek?
9 év után talán megérdemli, hogy megmondd.
Igaz, én úgy mondtam el, hogy nem voltam biztos benne, hogy együtt akarok maradni vele.
De szerintem ha együtt akartam volna maradni vele, akkor is elmondtam volna.
Mondd el neki!
Én kikészülnék, ha megtudnám, nem tudom mit tennék...talán értékelném, hogy volt benne annyi utolsó kis tisztesség, hogy elmondta.
Viszont : volt amikor megcsaltak (exem), utólag jöttem rá, pokol volt, egy életre megundorodtam az exemtől! Nem azt éreztem fájdalomnak, hogy megcsalt, hanem, hogy hónapokig titkolta. Valahányszor eszembe jutott, ordítani akartam a kíntól, amit éreztem. Nem értettem, hogy miért nem mondta el?!
Tudtam miért csalt meg (intim tájékon "túl sok" volt, emiatt fájt oráloznom, nen is tettem gyakran)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!