Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a párom, és szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?

Figyelt kérdés

Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.

Ti tettetek már hasonlót?

2021. aug. 3. 06:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
67%

Mi is a célod a vallomással? Eloszor ezt kéne tudni.

Szakitani akarsz?

Vagy azt akarod hogy neki álljon magát hibáztatni?

Vagy a bizalmát akarod tönkretenni hogy aztán ez már állandoan benne maradjon?

Vagy a lelkiismeretfurdalásod rápakolni hogy neked konnyebb legyen mert elmondtad de ő szenvedjen helyetted?

2021. aug. 3. 06:24
 2/34 anonim ***** válasza:
53%
Ha együtt akarsz vele maradni, akkor ne tedd. HA szakítani akarsz, akkor hajrá.
2021. aug. 3. 06:24
 3/34 A kérdező kommentje:

Az őszinteség, és a korrektség a célom. Tudom, hogy sovány vigasz ebben a helyzetben, de így talán nem játszok el minden, utolsó csepp bizalmat.

Nem akarok átpakolni semmit. Persze, megöl a lelkiismeret furdalás, de tudom, hogy nekem kell megküzdenem vele. Titkolózni viszont nem fogok, hiába volt egyszeri eset.

2021. aug. 3. 06:31
 4/34 anonim ***** válasza:
93%
Bármelyik napszakban, amikor kettesben vagytok és tudtok beszélgetni.
2021. aug. 3. 06:32
 5/34 anonim ***** válasza:
59%

Én nem mondanám el. Csendben elengedném valami más indokkal. De aki írta, hogy ezzel tönkretennéd, igaza volt.

Viszont a lelkiismereteddel küzdjél egyedül! Illetve fogadd el, nem érdemled meg a vele való kapcsolatot.

2021. aug. 3. 06:37
 6/34 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy hallgatok. Mennyivel jobb, ha később, valamilyen oknál fogva kibukik?
2021. aug. 3. 06:43
 7/34 anonim ***** válasza:
63%

#6 Szakítasz, nem mondod el neki és csendben megküzdesz a lelkiismereteddel.

Ezzel ártanál neki a legkevesebbet. A "pedig szeretem"-et hagyjuk, ha szereted, nem csalod meg. Kiszerettél belőle és nem volt erőd szakítani mert azért kényelmes volt, ugye. Itt rontottad el. Most viszont cselekedhetsz helyesen, igazából csak rajtad áll.

2021. aug. 3. 06:51
 8/34 anonim ***** válasza:
84%

1-es és 7-es mondja jól.

Amúgy minek erőltetni a kapcsolatot? Ígértél házasságot, gyerekeket? Ha nem szereted már, ezeket megadni még nagyobb béklyó lesz.

Nem nagy dolog, hogy kiszerettél belőle, bárkivel előfordul, ebben nem vagy hibás. Szépen hagyd hogy hagy keressen mást.

2021. aug. 3. 07:15
 9/34 anonim ***** válasza:
36%

Miert akarod neki elmondani? Veget akarsz vetni a kapcsolatnak, vagy vele szeretnel tovabbra is maradni? Ha rajöttel, hogy megis ö az igazi es ezt a 9 evet nem szeretned eldobni, akkor ne mond el neki. Tartsd meg magadnak!

Van eselye,hogy kiderül? Ha igen, akkor inkabb töled hallja, es ne mastol tudja meg.

2021. aug. 3. 07:16
 10/34 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az a problémám ezzel, hogy nem derül ki a kérdésből, hogy te mit is szeretnél pontosan. Az esetek döntő többségében ilyenkor a megcsaló fél azért akar színt vallani, mert le akarja dobni a válláról a döntés kötelezettségét azzal kapcsolatban, hogy hogyan tovább. Ha a megcsalt fél azt mondja, hogy vége, akkor vége, ha azt mondja, hogy folytassuk, akkor folytassuk.

Először döntsd el te, hogy mit szeretnél, hogy mindenképp együtt szeretnél maradni a pároddal vagy sem. Ennek függvényében dönts. Ha együtt szeretnél maradni vele, akkor én nem biztos, hogy felhoznám, pláne, ha friss a dolog, bár nyilván ez azon is múlik, hogy milyen személyiség a párod, mit szólna hozzá. Ha viszont amúgy is véget akarsz vetni a kapcsolatnak, teljesen felesleges elmondani. Anélkül is nehéz egy 9 éves kapcsolat elvesztését feldolgozni, hogy a másik még beléd is rúgjon egyet.

2021. aug. 3. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!