Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, és szeretnék színt vallani. Hogyan, mikor és hol kell az ilyet kulturáltan közölni?
Figyelt kérdés
Legalább hazug legyek, ha már egy utolsó patkány vagyok. Szerintem joga van tudni, hogy eldönthesse, hogyan tovább. 9 éve vagyunk/voltunk együtt, és erősen megkopott már a tűz. Persze tudom, ez nem mentség, és nem ez a megoldás. Gyenge pillanat volt, és igen, meghoztam egy döntést. Szeretném érte vállalni a felelősséget.
Ti tettetek már hasonlót?
2021. aug. 3. 06:20
11/34 anonim válasza:
Én,ha a párom megcsalna akkor jobban örülnék neki,ha inkább nem tudnám és úgy szakitana 9év után,hogy úgyérzem elmúlt a szerelem. Mar nem érzem azt a tüzet mint eddig. Szeretlek és hiányozni fogsz,de talán jobb lenne,ha csak barátságban elválnánk. Szeretnék uj kalandokat keresni. Ezután szépen elköltözöl és mehetsz kiélheted magad. Pár hét mulva pedig úgyis mondani fogja,hogy költözz vissza mert hiányzol neki.
12/34 A kérdező kommentje:
Hiába érzem, hogy nem érdemlem meg, nem szeretnék szakítani. Biztos hülyén hangzik, de ez a félrelépés megerősített abban, hogy érdemes dolgozni a kapcsolatomon, és még több energiát belefektetni.
Egyébként jókat írtok, egészen új szemszögből. Köszi mindenkinek#
2021. aug. 3. 07:39
14/34 anonim válasza:
Fujj, milyen egy gerinctelen aljadék vagy. Na, az ilyenektől hányingert kapok. Tudod mit, mond meg neki az igazat. Ha van esze, azonnal kibax.
15/34 anonim válasza:
Szerintem akkor ne szakíts! És akkor nehogy elmond. Ha elmondod valszeg vége a kapcsolatnak.
16/34 anonim válasza:
14-es nem takarodnál el a templomba, te nyomoronc!
17/34 A kérdező kommentje:
Tehát, ha jól értem, többen vagyunk itt, akik hasonlóan terhelő titkokkal élünk együtt egy kapcsolatban? Vagy legalábbis ismerünk hasonlót?
2021. aug. 3. 08:22
18/34 anonim válasza:
16 Szóval ha valakinek van erkölcsi tartása, az már rögtön a templomba való? Fura egy gondolkodás, de persze sokaktól csak ennyi telik 😂
19/34 A kérdező kommentje:
18 Szerintem nem az erkölcsi tartást érte a kritika, hanem inkább magát a stílust.
2021. aug. 3. 08:44
20/34 anonim válasza:
Pap gyereke vagy, ezért telik tőled csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!