Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak neki?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, munkahelyen szerettem bele a kollégámba. Tudom, hogy munkahelyen nem kéne, de nem terveztem, és én őszintén szeretem még most is, nem kalandnak vettem. Nála viszont elmúltak az érzelmek. Nekem ez így egy gyötrelem. Kb 1 év múlva mindenképp másik helyre akar menni (nem miattam), de azt mondta, ha nekem az jobb, akkor szóljak és keres most mást. Minden megoldás rossz nekem, nem akarom mindennap látni se, de azt se, hogy többé ne lássam.. nekem szükségem van arra, hogy tudjam, mi volt a baj stb, mert ő egyáltalán nem kommunikál velem, csak elkezd másképp viselkedni, azt se tudtam hogy ő be akarja-e fejezni, vagy nem.. ezért elhívtam ezt megbeszélni, de végig láttam rajta, hogy feszült, a háta közepére nem kívánja a dolgot, de ő mindig is ilyen volt, nagyon nem szeret kommunikálni, csak a legszükségesebbet mondta mindig 2 szóban és ennyi. Szóval úgy érzem most emiatt még inkább kiábrándult belőlem, mert úgymond "sarokba szorítottam" a kérdéseimmel, de mivel nem értettem mi a helyzet pontosan, ezért nekem ezt muszáj volt megtennem, hogy túl tudjak lépni. Na de a lényeg, adjatok tanácsot, mit tegyek ebben a helyzetben? Én még reménykedem, hátha megint visszaszeret belém, mert rengeteg ilyen volt már, hogy eltávolodott, aztán újra visszajött.. de most úgy látom már lehet hogy nem fog. Szánalmassá váltam már így is a szemében, mert látta rajtam, hogy nagyon szenvedek ebben a helyzetben, ő pedig kicsit rossz kedvű, de nincs úgy kibukva mint én.. azon gondolkodtam, hogy ha megkérdezem tőle, hogy abszolút semmi pozitív érzés nincs már benne felém, az szánalmas lenne? Mert ha azt mondja nincs és nem is lesz, akkor lehet hogy azt választanám hogy most keressen másik helyet. De ha még kedvel, akkor lehet hogy jobb lenne ha maradna, csak annyira megalázónak érzem ilyen kérdésekkel bombázni.. szerintetek?2021. júl. 24. 08:15
11/16 A kérdező kommentje:
De most még maradni akar, tőlem független okok miatt, és csak 1 év múlva akar váltani. Ha most azt mondom mondjon fel, azt kizárólag miattam fogja tenni. Erre írtam, hogy teher.
2021. júl. 24. 09:10
12/16 anonim válasza:
Engem nem igazán hatna meg ez a teher, ha ekkora f@sz volt, megérdemli.
13/16 A kérdező kommentje:
:D igen egy részem nekem is így gondolja, csak félek hogy megbánom, mert nagyon fog hiányozni.. tudom, hülye vagyok.. tudom. De nagyon oda vagyok érte..
2021. júl. 24. 09:18
14/16 anonim válasza:
De miért lenne teher,meg miért te küldenéd el.Ha normális felmond ő magától.Kicsit furcsa,olyan mintha nem is lettetek volna együtt vagy nem tudom.Munka mindig van,ha fiatal bármikor talál mást.
15/16 anonim válasza:
Ez a táncikálás oda vissza,olyan mint egy szeretői kapcsolat.Kell ez neked?
16/16 A kérdező kommentje:
Nem kell ez, egyértelmű, sosem vett komolyan, talán az elején.. de gyűlölöm és szeretem egyszerre.. megmondtam neki, hogy jó lenne, ha keresne mást, mondta hogy oké, de most sem látom rajta, hogy komolyan venne..
2021. júl. 26. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!