Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most mit reaggáljak? Válaszolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit reaggáljak? Válaszoljak egyáltalan?

Figyelt kérdés
Nincs egy felhőtlen párkapcsolatom. A barátom egész végig nagyon bunkó volt. Én 17 éves vagyok ő meg 27. Sűrgetett a szexel, miután lefküdtem vele azt mondta, h ő még várt volna. Azt is állandóan megjegyezte, h milyen tapasztalatlan vagyok. Hétvégén állandóan lelépik a városból. Azt mondja a szüleit kell furikázza. Mikor ő akarta, h éjszaka együtt aludjunk én mindent elkövettem, h összejöjjön, mikor én szerettem volna ezt azzal jön, h a szülei nem engedik, h nálam aludjon. Mikor hivtam telefonon nem vette fel, aztán azzal a magyarázattal jön, h nem volt telefonközelben. Egyszer mikor rámásztam és akartam, h legyük együtt azt mondta, haza kell menjen, mert mindjart sötétedik, vagy mert várják otthon, vagy mert kész a vacsora. Úgy érzem én mindent megteszek, állandóan elnézem nki a bunkóságait és kezdek belefáradni. Mikor elmondtam neki, h úgy érzem én csak adok és nem kapok. Erre azt mondja ő is úgy érzi. Mikor megkérdeztem ő mit adott semmit sem tudott mondani. Tegnap volt egy alapos telefonbeszélgetésünk, megkérdezte, h másnap akarok-e vele találkozni. Bennem annyi volt a harag, h azt mondtam nem tudom. Erre felajánlotta, h tartsunk szünetet. Én elfogadtam. Ma irt egy sms-t, h döntsem el, h akarok-e szakitani vele vagy sem, nem vár többet.

2012. okt. 8. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerű ... Megcsal . Különben pedig 10 év elég sok :S
2012. okt. 8. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra is több bizonyitékom van, h megcsal. Mikor megkértem, h oszlassa el a késégeimet, engedje meg, h megnézzem a telefonját, nem engedte. Ezzel csak jobban ad okot arra, h gyanakodjak. Az utóbbi hetekben emiatt volt feszültség köztünk. egyszerüen képtelen vagyok benne megbizni, olyan gyenge dumája van, meg többször is hazudott már.
2012. okt. 8. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Megcsal, vagy nem, tök mindegy. Nem kellesz neki mint társ az biztos, csak egy lyuk vagy akit néha jo megtömni. Ha neked ez kell, akár könyörögj is egy pillantásáért. Egyébként felejtös.
2012. okt. 8. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az érzésem, h nem kellek neki, mint társ... ezért idegesit mikor állandóan a nyálas szövegeivel jön, h ő velem képzeli el a jövőjét, velem akar családot, pedig megkértem, h velem ne igértesse állandóan, h örökre vele maradok. Én 17 évesen nem a jövőmet akarom tervezni, hanem élni a jelent... amúgy meg ő választott engem a korom ellenére... Nem tudom hova tenni őt, nem értem mit akar!! :-l
2012. okt. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!