Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit reaggáljak? Válaszoljak egyáltalan?
Figyelt kérdés
Nincs egy felhőtlen párkapcsolatom. A barátom egész végig nagyon bunkó volt. Én 17 éves vagyok ő meg 27. Sűrgetett a szexel, miután lefküdtem vele azt mondta, h ő még várt volna. Azt is állandóan megjegyezte, h milyen tapasztalatlan vagyok. Hétvégén állandóan lelépik a városból. Azt mondja a szüleit kell furikázza. Mikor ő akarta, h éjszaka együtt aludjunk én mindent elkövettem, h összejöjjön, mikor én szerettem volna ezt azzal jön, h a szülei nem engedik, h nálam aludjon. Mikor hivtam telefonon nem vette fel, aztán azzal a magyarázattal jön, h nem volt telefonközelben. Egyszer mikor rámásztam és akartam, h legyük együtt azt mondta, haza kell menjen, mert mindjart sötétedik, vagy mert várják otthon, vagy mert kész a vacsora. Úgy érzem én mindent megteszek, állandóan elnézem nki a bunkóságait és kezdek belefáradni. Mikor elmondtam neki, h úgy érzem én csak adok és nem kapok. Erre azt mondja ő is úgy érzi. Mikor megkérdeztem ő mit adott semmit sem tudott mondani. Tegnap volt egy alapos telefonbeszélgetésünk, megkérdezte, h másnap akarok-e vele találkozni. Bennem annyi volt a harag, h azt mondtam nem tudom. Erre felajánlotta, h tartsunk szünetet. Én elfogadtam. Ma irt egy sms-t, h döntsem el, h akarok-e szakitani vele vagy sem, nem vár többet.2012. okt. 8. 15:33
1/4 anonim válasza:
Egyszerű ... Megcsal . Különben pedig 10 év elég sok :S
2/4 A kérdező kommentje:
Arra is több bizonyitékom van, h megcsal. Mikor megkértem, h oszlassa el a késégeimet, engedje meg, h megnézzem a telefonját, nem engedte. Ezzel csak jobban ad okot arra, h gyanakodjak. Az utóbbi hetekben emiatt volt feszültség köztünk. egyszerüen képtelen vagyok benne megbizni, olyan gyenge dumája van, meg többször is hazudott már.
2012. okt. 8. 15:37
3/4 anonim válasza:
Megcsal, vagy nem, tök mindegy. Nem kellesz neki mint társ az biztos, csak egy lyuk vagy akit néha jo megtömni. Ha neked ez kell, akár könyörögj is egy pillantásáért. Egyébként felejtös.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az érzésem, h nem kellek neki, mint társ... ezért idegesit mikor állandóan a nyálas szövegeivel jön, h ő velem képzeli el a jövőjét, velem akar családot, pedig megkértem, h velem ne igértesse állandóan, h örökre vele maradok. Én 17 évesen nem a jövőmet akarom tervezni, hanem élni a jelent... amúgy meg ő választott engem a korom ellenére... Nem tudom hova tenni őt, nem értem mit akar!! :-l
2012. okt. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!