Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit válaszoljak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak neki?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, munkahelyen szerettem bele a kollégámba. Tudom, hogy munkahelyen nem kéne, de nem terveztem, és én őszintén szeretem még most is, nem kalandnak vettem. Nála viszont elmúltak az érzelmek. Nekem ez így egy gyötrelem. Kb 1 év múlva mindenképp másik helyre akar menni (nem miattam), de azt mondta, ha nekem az jobb, akkor szóljak és keres most mást. Minden megoldás rossz nekem, nem akarom mindennap látni se, de azt se, hogy többé ne lássam.. nekem szükségem van arra, hogy tudjam, mi volt a baj stb, mert ő egyáltalán nem kommunikál velem, csak elkezd másképp viselkedni, azt se tudtam hogy ő be akarja-e fejezni, vagy nem.. ezért elhívtam ezt megbeszélni, de végig láttam rajta, hogy feszült, a háta közepére nem kívánja a dolgot, de ő mindig is ilyen volt, nagyon nem szeret kommunikálni, csak a legszükségesebbet mondta mindig 2 szóban és ennyi. Szóval úgy érzem most emiatt még inkább kiábrándult belőlem, mert úgymond "sarokba szorítottam" a kérdéseimmel, de mivel nem értettem mi a helyzet pontosan, ezért nekem ezt muszáj volt megtennem, hogy túl tudjak lépni. Na de a lényeg, adjatok tanácsot, mit tegyek ebben a helyzetben? Én még reménykedem, hátha megint visszaszeret belém, mert rengeteg ilyen volt már, hogy eltávolodott, aztán újra visszajött.. de most úgy látom már lehet hogy nem fog. Szánalmassá váltam már így is a szemében, mert látta rajtam, hogy nagyon szenvedek ebben a helyzetben, ő pedig kicsit rossz kedvű, de nincs úgy kibukva mint én.. azon gondolkodtam, hogy ha megkérdezem tőle, hogy abszolút semmi pozitív érzés nincs már benne felém, az szánalmas lenne? Mert ha azt mondja nincs és nem is lesz, akkor lehet hogy azt választanám hogy most keressen másik helyet. De ha még kedvel, akkor lehet hogy jobb lenne ha maradna, csak annyira megalázónak érzem ilyen kérdésekkel bombázni.. szerintetek?
2021. júl. 24. 08:15
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az van bennem, hogy nem akarok még szánalmasabbnak tűnni, mint eddig. Van valami olyan megfogalmazás, amivel nem égetem magam még jobban, vagy hagyjam az egészet? Olyasmire gondolok, hogy látom milyen gáz már ez az egész, ha már csak idegesítem, akkor menjen inkább, de ha van valami pozitív érzése akkor maradjon. Csak tudom, hogy ez így gáz.. lehet ezt máshogy mondani? Úgy hogy ne jöjjek ki szánalmasan belőle?
2021. júl. 24. 08:33
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem semmi megalázó nincs abban, ha a te érzéseid még nem múltak el. Az is teljesen normális, hogy válaszokat szeretnél. Viszont. Ha már felvetette, hogy rögtön elmenne máshova dolgozni az érdekedben, hogy neked könnyebb legyen, az elég komolyan hangzik, részéről vége. Ha nem akarsz plusz egy évet kínlódni, akkor engedd el.
2021. júl. 24. 08:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen sajnos tudom.. csak még 1-2 hete is olyan jeleket adott, mint régen amikor még szeretett ő is. Ezek miatt reménykedek.. vagy csak szórakozik? Folyamatosan tartja bennem a reményt ezekkel..
2021. júl. 24. 08:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Viszont ő még nem akar munkahelyet váltani, ha most elküldöm, akkor csak miattam megy el. És nem tudom ezt a terhet magamra vegyem-e.. emiatt akartam megkérdezni, hogy van-e még valami pozitív érzés benne, ha nem is lesz már semmi köztünk, de legalább kedveljen.. mert ha már utál akkor inkább menjen el, én így gondolom. Ezt így közölni gáz?
2021. júl. 24. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Volt egy pasim tavasszal. Minden szép és jó volt, nagyon szerelmes lettem. Aztán nála hirtelen történt valami, és máshogy kezdett viselkedni. 3 hétig ment a huza-vona, hogy mi legyen. Egyszer szakított aztán jött, hogy próbáljuk meg újra. Ebből produkált hármat. Utána már azt mondta, ha nekem úgy könnyebb, tiltsam le, végleg kilép az életemből, nem szerelmes. Na, akkor beszéltem vele utoljára. Én sem kaptam normális válaszokat, hogy mi történt vele 1 hét leforgása alatt, ami miatt 180 fokot fordult minden benne. De amikor már azt mondja a férfi, hogy "ha nekem úgy jobb, akkor inkább el is tűnik", akkor tényleg nem szeret, engedd el. Ha szeretne nem mondaná. 2 hónapig nagyon rosszul voltam, már sokkal jobb.
2021. júl. 24. 08:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Meddig voltatok együtt?

Ne haragudj, de a leírásodból nekem úgy tűnik, hogy csak te tekintetted komolynak a dolgot. Számára kaland volt, és most lelkiismeretfurdalása van, azért akar elmenni. Hagy menjen.

"van-e még valami pozitív érzés benne, ha nem is lesz már semmi köztünk, de legalább kedveljen..."

Igen, ezt közölni gáz. Hiszen nem lehet kiharcolni, hogy valaki kedveljen: az vagy jön magától, vagy nem. Egyébként nem utál téged szerintem, egyszerűen csak kalandot keresett.

2021. júl. 24. 08:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. Viszont adjatok tanácsot, mit tegyek? Szenvedjek még egy évig úgy, hogy minden nap látom, mert kín lesz nekem nagyon, vagy mondjam hogy keressen mást, de akkor cipelhetem a terhet, hogy csak miattam megy el, egyébként még különböző okok miatt szeretne maradni. Mit tegyek?:(
2021. júl. 24. 08:50
 8/16 A kérdező kommentje:
Vagy mondjam neki azt, hogy ha már ennyire nincs benne pozitív érzés irántam akkor inkább menjen, mert nem akarok megalázó helyzetben lenni? Vagy ez is gáz?
2021. júl. 24. 08:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Mert nekem az megalázó, hogy adja a pozitív jeleket, és közben semmi pozitív nincs benne irántam
2021. júl. 24. 08:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Miért neked kellene a terhet cipelni, amiért elmegy?

Ő döntött úgy, hogy belemegy valamibe, ami neki csak kaland, miközben tudhatta, hogy többet érzel. Mondom, hogy azért akar felmondani, mert lelkiismeretfurdalása van.

2021. júl. 24. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!