Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sms-re mit válaszoljak?
Viharos szakításon vagyunk túl, eltelt 6 hét. Kaptam egy smst a volt kedvesemtől, hogy tudunk- e két nap múlva beszélni?
Bennem még nagyon kavarognak a gondolatok ( még vannak érzelmeim), nem tudom mit szeretne, biztos nem kezdjük újra.
Nem akarom még jobban bántani, lehet, hogy mindkettőnknek jobb lenne 1-2 dolgot indulatmentesen kimondani?
Válaszoljak? Ha nem teszem saját lelkem fog háborogni. Vagy csak várjam, hogy ha nem válaszolok is hív-e? Bocs, de tényleg összezavarodtam egy ilyen kis dologtól.
Semmit. Szakítottatok. Pont. Nincs mit beszélgetni.
Bár gondolom úgyse fogod megállni.
velem is volt ilyesmi.
en megmondtam neki, hogy nem akarok vele beszelni, ha valamit nagyon akar, akkor irja le. nem tette, csak eroskodott, hogy beszeljunk, talizzunk. erre letiltottam, mert nem fogta fel, hogy hagyjon beken, mikozben en mar lezartam a dolgot.
szerintem ha te is lezaratad magadban, ne menj bele ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!