Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Válaszoljak?
Ha csak egy képed alá írta, szerintem nyugodtan írhatsz rá annyit vissza, hogy köszi (természetesen ne szivecskés, puszis vagy ehhez hasonló hangulatjellel). Ez még nem jelent semmit. Ha soknak érzed, akkor csak nyomj rá egy like-ot.
Ha esetleg biztatásnak venné és utána rádírna, akkor meg felvilágosíthatod, hogy van párod és nem akarsz már tőle semmit.
Már megírtam, hogy köszi, emoji meg minden nélkül. Most ebből lehet gáz?
Nem tudtam megkérdezni a párom, mert már alszik.
Miért kellene bárkit megkérdezném?
Egy kicsit nyomulós jól egy udvariasan semmitmondó reakció: ennyi volt.
Hát én se köszöntem volna meg. Nyilvánvalóan még mindig akar valamit.
De szerintem nem is kell engedélyt kérni a párodtól a válaszadáshoz.
Nekem is írt egy képemhez ilyet, de ő egy számomra kellemetlen fickó, szóval nem volt kérdés és töröltem a kommentet. :))
Mondjuk ez a "gyönyörű vagy" mindenképp nyomulás. Ha nem az lenne, akkor nem ilyen nyálasan írna, hanem hogy "jó kép lett" vagy nem is írna semmit. Köszönöm-nél vagy egy like jelnél többet biztos nem reagálnék rá. Ha provátban írna, akkor megírnám, hogy van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!