Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt írta nekem, hogy gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Válaszoljak?

Figyelt kérdés
Van párom és szeretem is. Egy férfi ismerősöm, akivel még a párom előtt ismerkedtem meg és nagyon ritkán beszélünk ma azt írta egy képem alá, hogy gyönyörű vagyok. Megköszönjem? Ez még semmit sem jelent ugye? Nem akarok bunkónak tűnni, hogy nem írok rá semmit.
2021. márc. 10. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Kérdezd meg a párodat.
2021. márc. 10. 22:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy képed alá írta, szerintem nyugodtan írhatsz rá annyit vissza, hogy köszi (természetesen ne szivecskés, puszis vagy ehhez hasonló hangulatjellel). Ez még nem jelent semmit. Ha soknak érzed, akkor csak nyomj rá egy like-ot.

Ha esetleg biztatásnak venné és utána rádírna, akkor meg felvilágosíthatod, hogy van párod és nem akarsz már tőle semmit.

2021. márc. 10. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Max lájkold be. Én nem írnék semmit. De én nem akarok félrebszni, és nem érdekel, ha bunkó vagyok.
2021. márc. 10. 22:32
 4/14 A kérdező kommentje:

Már megírtam, hogy köszi, emoji meg minden nélkül. Most ebből lehet gáz?

Nem tudtam megkérdezni a párom, mert már alszik.

2021. márc. 10. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem betegesen féltékeny a barátod, akkor ennyiből biztosan nem fog ügyet csinálni, kár ezen aggódni :) Ez így egy teljesen semleges válasz volt, semmi rosszat nem tettél.
2021. márc. 10. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene bárkit megkérdezném?

Egy kicsit nyomulós jól egy udvariasan semmitmondó reakció: ennyi volt.

2021. márc. 10. 22:45
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
Ha már megirtad akkor miért kérdezed? Veszett fejsze nyele!
2021. márc. 10. 23:10
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Hát én se köszöntem volna meg. Nyilvánvalóan még mindig akar valamit.

De szerintem nem is kell engedélyt kérni a párodtól a válaszadáshoz.

2021. márc. 11. 05:46
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
Csak annyit, hogy "Köszönöm, de van párom". Talán még egy smiley baseballütőt mellé, vagy boxkesztyűt tehetsz:)
2021. márc. 11. 07:53
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is írt egy képemhez ilyet, de ő egy számomra kellemetlen fickó, szóval nem volt kérdés és töröltem a kommentet. :))

Mondjuk ez a "gyönyörű vagy" mindenképp nyomulás. Ha nem az lenne, akkor nem ilyen nyálasan írna, hanem hogy "jó kép lett" vagy nem is írna semmit. Köszönöm-nél vagy egy like jelnél többet biztos nem reagálnék rá. Ha provátban írna, akkor megírnám, hogy van barátom.

2021. márc. 11. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!