Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők miért várják el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várják el, hogy gyönyörűnek szólítsák mikor mindketten tudjuk, hogy nem az?

Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 50 más módon is szólíthatod, nem kell pont gyönyörűm. Drágám, édesem, kedvesem, kicsim, életem, bogárkám, stb.
2020. jan. 20. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
😂😂😂😂😂Imádom ezt a kérdést.
2020. jan. 20. 21:10
 3/15 Lachesys ***** válasza:
100%
ha nem latod annak, ne udvarolj neki. ilyen egyszeru.
2020. jan. 20. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy adott nőről van szó, vagy úgy általában mindről?

Nem tudom, talán ugyanazért, amiért a férfiak elvárják, hogy elélvezz a hatalmas farkán, miközben mindketten tudjátok, hogy mekkora az akkora.

2020. jan. 20. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Akibe szerelmes vagy az bármilyen csúnya is számodra gyönyörű.
2020. jan. 20. 21:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A gyönyörű szubjektív dolog. Nem azért gyönyörű mert ő a fiatal Pamela Anderson, hanem mert szereted.

Abszolút nem várom el, de én a páromnak szakadt alvós pólóban, smink nélkül, madárfészek hajjal, kávézás előtti karikás szemekkel is "Gyönyörűm" vagyok. Elhiheted, hogy nem azért mert ilyen állapotban is szupermodellnek nézek ki.

2020. jan. 20. 21:13
 7/15 A kérdező kommentje:

Na miért 2-es csak nem ismerős? :)

Na de hogy ne tűnjek szívyelennek, én sem várom el hogy a csaj gyönyörűnek nevezzen... ;)

2020. jan. 20. 21:14
 8/15 Lachesys ***** válasza:
87%
ha be akarsz jutni a bugyiba ugyis a mi szabalyaink szerint fogsz jatszani. kulonben leis ut felis ut, es recskazhatsz iteletnapig :)
2020. jan. 20. 21:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Aki priviben leripacsozott letiltottam, csak azért írom, hogy tudjon róla.

Egyébként nem udvarolok senkinek, túl vagyunk ezen de nem tudom kimondani ezt a szót "gyönyörűm" ha pl. nagy az orra a hölgynek.

A bogaram az meg snassz, mert írtózom a bogaraktól szal biztos pofát vágnék közben ami nem lenne természetes. Gyanút fogna.

2020. jan. 20. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek fontos, hogy szexuálisan vonzóak legyenek. Ezekkel a szavakkal ezt erősíted meg benne.
2020. jan. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!