Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit várnátok az összeköltözéssel, ha mindketten szülőknél laktok?
túl korai amúgy mit vársz ennyi idősen te csak 23 vagy ő meg 31... az agyadban benne van még a rozsaszin felhő...
de ha jol értem akkor a barátod 31 éves és a szüleivel él? ..............
de min 1 év!!!! nem ismeritek egymást még... meg ez a 3 hónap még a rozsaszin felhő időszaka a részedről...
várjatok legalább még 8 hónapot aztán össze lehet költözmni de az egy ujabb proba lesz hogy tudtok is együtt élni!
hogy lenne korai? :)
Demcsák Zsu a megismerkedéstől számított 2 héten belül férjhez is ment!
miért húzzátok az időt?
(irónia, a gyengébbek kevéért!)
Az attól függ, szerintem ebben az élethelyzetben nagyon is indokolt lehet....
Lényegében nem is az összeköltözésről szólna, hanem az önállósodásról, amit a jelek szerint a barátod nem igényel...
Saját tapasztalat: az első komoly kapcsolatomban én 18 voltam, a barátom 23. Mindketten szülőknél éltünk, és amikor volt lehetőségünk (pár hónapos kapcsolat után) összeköltözni, azonnal éltünk a lehetőséggel. Nem azért, mert ezt holtomiglan-holtodiglan kapcsolatnak tekintettük, nem is lett az... hanem azért, hogy önállósodjunk, felnőttesedjünk, hogy kipróbáljuk, milyen egyáltalán együtt élni valakivel. Nem ördögtől való dolog ám az...
Szóval én egyértelműen neked adok igazat a szempontjaid alapján. És valóban az a gond, hogy úgy tűnik, kényelemes neki a mamahotel, nem szeretne ezen változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!