Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit várnátok az összeköltözéssel, ha mindketten szülőknél laktok?
Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a barátom 31. 3 hónapja járunk, de nekem már nagyon kínos, hogy amikor náluk vagyunk, akkor mindig ott vannak a szülei is. Nagyon aranyosak, de úgy érzem, mintha megint tini lennék. Egyedül nem keresek annyit, hogy albiba tudjak menni. Vagyis, lakótársakkal tudnék bérelni, de idegenekkel nem akarok összeköltözni. A barátommal ketten ezt megoldhatónak tartom. Felvetettem neki, de szerinte ez nagyon korai. Nem várom el hogy most egy összeköltözéstől a feleségeként tekintsen rám, de szerintem amúgy is egészségesebb ennyi idősen külön élnünk a szülőktől. Ha ketten lennénk, akkor az anyagiakkal is jobban kijönnénk mint egyedül. Megértem a barátomat, ha nem szülőkkel laknánk, akkor lehet most még bennem se fogalmazódott volna meg az, hogy összeköltözzünk. De így már egyre kellemetlenebb nekem.2019. jún. 10. 13:51
21/23 anonim válasza:
Tetszik, hogy semmit nem tudtok a srácról, de alapnak veszitek, hogy a kényelem miatt él a szüleivel.
22/23 anonim válasza:
Nem vesszük alapnak, azèrt is kèrdeztem, hogy mással èlt-e már együtt. Azèrt 31 èvesen már bőven felnőtt. Most nem azt mondom, hogy 18 èv után egyből ki kell repülni, ès inkább albèrletre szórni a pènzt, de hogy őszinte legyek ebben a korban nekem nem sok ismerősöm dekkol mèg otthon.
23/23 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt, de szintén mindketten szülőknél laktunk. Párom 24 én 19 voltam. Talán pont 3 hónapja voltunk együtt mikor párom hozzánk költözött. Mi előtte is sokat voltunk együtt. Akkor költözzetek össze ha valóban úgy érzitek. De ha valakik nem tudnak együtt élni az később is ki fog derülni.
Szerintem egy összeköltözés alapból is nehéz, viszont így még jobban próbára tesz titeket mert nem csak egymással de a szülőkkel is meg kell tanulni együtt élni.
Ha viszont teljesen külön gondoljátok, egy albérlet tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!