Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mennyit várnátok az összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit várnátok az összeköltözéssel, ha mindketten szülőknél laktok?

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok, a barátom 31. 3 hónapja járunk, de nekem már nagyon kínos, hogy amikor náluk vagyunk, akkor mindig ott vannak a szülei is. Nagyon aranyosak, de úgy érzem, mintha megint tini lennék. Egyedül nem keresek annyit, hogy albiba tudjak menni. Vagyis, lakótársakkal tudnék bérelni, de idegenekkel nem akarok összeköltözni. A barátommal ketten ezt megoldhatónak tartom. Felvetettem neki, de szerinte ez nagyon korai. Nem várom el hogy most egy összeköltözéstől a feleségeként tekintsen rám, de szerintem amúgy is egészségesebb ennyi idősen külön élnünk a szülőktől. Ha ketten lennénk, akkor az anyagiakkal is jobban kijönnénk mint egyedül. Megértem a barátomat, ha nem szülőkkel laknánk, akkor lehet most még bennem se fogalmazódott volna meg az, hogy összeköltözzünk. De így már egyre kellemetlenebb nekem.

2019. jún. 10. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
# 9 vagyok, és hozzáteszem, hogy más helyzetben, amikor olyannal ismerkedtem, aki már külön élt a szüleitől (és én is), akkor vártunk egy évet az összeköltözéssel. Az teljesen más helyzet volt, akkor az volt a "normális".
2019. jún. 10. 14:19
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
3 hónap túl korai valóban, de a párod részéről már elég gáz, hogy 31 éves meglett férfiként az anyukájával él. Én ezt azért elég komoly figyelmeztető jelnek venném arra nézve, hogy egyébként sem akar elköltözni, mert a mamahotel kényelme neki megfelel. Szerintem találj egy korban jobban hozzád illő, de önállób srácot, jobbam fogsz vele járni hosszútávon, mint a jelenlegi barátoddal.
2019. jún. 10. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

"30 évesen a szüleivel él???? Nem jól választottál"

Akinek ez a legfontosabb szempont a választásnál, az annyit is ér.

Kérdező, vállalod annak kockázatát is, hogy a túl korai összeköltözés rossz hatással lesz a kapcsolatotokra? Ha szétmentek, visszaköltözöl a szüleidhez?

2019. jún. 10. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl korai. Mondom ezt úgy, hogy én sajnos abba a helyzetbe kényszerültem, hogy az exemtől költöztem a férjemhez. Szakítottam vele, mert rosszul bánt velem. Haza nem akartam költözni, maradt az albérlet, de a mostmár férjem felajánlotta, hogy költözzek hozzá és meglátjuk. Nem kell lepontozni. :)
2019. jún. 10. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

9-es első komoly kapcsolat össze költöztetek egyből azt bam... nagyon komoly kapcsolat...volt csak dugni akartatok egésznap....

meg az szintén önálló hogy ahhoz hogy elköltözzhes anyutol meg aputol egy másik emberre/férfira van szükséged.... nyomatékositom magam nagyon önálló....!

annak meg nincs értelme hogy egyből össze költöztök azt pár hónap mulva szét mentek...................... mert ugyis az lesz

2019. jún. 10. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

"30 évesen a szüleivel él???? Nem jól választottál"

Szerintem itt nem az a gond, hogy valaki a szüleivel él, hanem az, hogy nem is tervez ezen változtatni a közeljövőben... Számomra ez lenne visszatartó erő.

2019. jún. 10. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
A pali csak annyit mondott, hogy szerinte nagyon korai. Ebből nektek egyből az jön át, hogy nem is akar összeköltözni? Gratulálok, az ítélkezés nagyon megy.
2019. jún. 10. 14:54
 18/23 Lili8989 ***** válasza:
36%

Hol írtam azt, hogy ez a legfontosabb?

Ez alap. 30 evesen nagyon gáz, ha egy pasi a szülőkkel él.

2019. jún. 10. 15:00
 19/23 anonim ***** válasza:
34%

# 15: Egész nap dugni már csak azért sem lett volna lehetőség, mert mindketten dolgoztunk... a közös háztartást ugyanis fenn kellett tartani, gondoskodni a megélhetősről, rezsit fizetni, szabadidőt értelmesen és hasznosan eltölteni. Megtanultunk önállóan gazdálkodni a fizetésünkből, mellette pedig megosztani a háztartási feladatokat, megszervezni az időnket úgy, hogy jusson mindenre (családra, barátokra és magunkra is), konfliktusokat kezelni (mert egy többéves kapcsolatban már bizony előjönnek súrlódások és azt kezelni kell, mert az együttélés arról is szól, hogy akkor is néznem kell a másik képét, ha éppen haragszunk egymásra... rá vagyunk kényszerítve, hogy megoldjuk)!

Szóval úgy nagyjából mindent megtanultam 20-21 éves koromra, ami az önálló élethez és egy párkapcsolat működtetéséhez kell. Azóta jópár év eltelt, de még mindig abból "gazdálkodom", amit akkor a saját bőrömön tapasztaltam meg.

2019. jún. 10. 15:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Most, 3 hónap után valóban korai. A kèrdès inkább az, hogy ez csak egy jól hangzó kifogás a rèszèről, hisz jelen pillanatban mèg èrthető, vagy tènyleg csak most èrzi korainak. Csak mert azèrt fura, hogy 31 èvesen meèg a szülei kènyelmèben èl, nincs igènye az önállóságra. Azt nem tudod, korábbi barátnőjèvel sem èlt együtt?
2019. jún. 10. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!