Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Válaszoljak?
Figyelt kérdés
Van párom és szeretem is. Egy férfi ismerősöm, akivel még a párom előtt ismerkedtem meg és nagyon ritkán beszélünk ma azt írta egy képem alá, hogy gyönyörű vagyok. Megköszönjem? Ez még semmit sem jelent ugye? Nem akarok bunkónak tűnni, hogy nem írok rá semmit.2021. márc. 10. 22:10
11/14 anonim válasza:
#4, jól tetted. Nincs lelombozóbb egy ilyen semmitmondó udvariasságnál.
Ha megint ír, azt meg töröld le, vagy akár tiltsd le.
12/14 anonim válasza:
Ilyen egy egyedul eletkeptelen not, jezusom..
Kiier egy kerdest, hogy mit kommenteljen, a parja nelkul ebben sem tud donteni
13/14 anonim válasza:
Mondjuk ha van párom nem osztogatok magamról képeket közösségi oldalakon , ha meg igen akkor közöset.
14/14 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne képet kitenni? Egy sima selfie, semmi egész alak, vagy dekoltázs. Nem értem ezt a logikát. Onnan, hogy van párom én nem szűnök meg létezni.
2021. márc. 11. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!