Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom feldolgozni?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom iskolás éveim alatt, amikor be fejeztük a sulit 5 hónapig találkoztunk aztán vége lett. Ennek már 3 éve fél éve és gyakran álmodok vele az éjjel meg hiányzik nagyon szinte semmit sem enyhült, ? Soha életben nem volt ilyen jó hozzám senki mint ő2021. júl. 11. 09:40
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg vele újra felvenni a kapcsolatot és meglátod hogy hogy reagál. Ha rosszul akkor próbáld elfelejteni hisz te mindent megtettél, ha jól reagál akkor meg kialakul
3/4 A kérdező kommentje:
Már felvettem vele, de csunyan beszel stb, regen neki 500ftja nem volt, nekem meg volt mindig adtam neki, most én atlagosan elek, neki meg Bmw-je van (nem dolgozik hanem uzletel tisztessegtelen uton,) meg Kemeny bandaja van, es szerintem azert tojik ram de nagyon faj mit tehetnék?
2021. júl. 11. 11:14
4/4 anonim válasza:
Tudom hogy nehéz de el kell felejteni ezt a beképzelt hólyagot, az idő majd segít enyhülni fog a hiánya. Ismerkedj mással olyannal aki megbecsül és majd meglátod milyen jó érzés ha megbecsülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!