Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újra az exeddel? Mik a tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra az exeddel? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szóval tudva vagyon, volt egy hasonló kérdésem már. Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy én is megpróbálom újra, mert beláttuk, hogy hibáztunk mind a ketten. Na már most. Akik már újra megpróbálták. Milyen tapasztalatok születtek? Van olyan akinek sikerült, és jobb lett a kapcsolata? Ha benne volt 3. Fél a dologban akkor helyre tudott állni a bizalom? Csúnya vagy szép szakítás volt? Kérlek meséld el a történeted, ha szeretnéd. Ez csak a kíváncsiság, nem akarok mérlegelni, hogy nekem megéri-e vagy sem. Szimplán csak érdekelnek a tapasztalatok. :)

2021. jún. 30. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nálunk nem volt megcsalás, egyszerűen nem figyelt rám, elhanyagolt, mikor kibékültünk fél évig minden szép volt, aztán folytatódott előröl. Minden és mindenki fontosabb volt mint én.
2021. jún. 30. 12:15
 12/20 A kérdező kommentje:
Sajnálok, ezt a sok negatív tapasztalatot. Pedig azt hinné az ember, hogy tud működni.
2021. jún. 30. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Először mindenki ezt hiszi. Működik, de csak ideig - óráig.
2021. jún. 30. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig működik, de az emberek idővel visszatalálnak a régi mederben és kiújulnak ugyanazok a problémák.
2021. jún. 30. 12:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 14. Ez úgy látom nem lenne szabad előforduljon. Úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban (akár útban is) folyamatosan tenni kell a másikért. Tudod, oda és vissza is. Kérdésemmel azt akartam volna megtudni, hogy 2 ember képes lehet-e ilyen szintű változásra? Természetesen a régi sérelmeket meg kell bocsátani, és elengedni.
2021. jún. 30. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk müködik másfél éve megint együtt vagyunk, és eljegyeztük egymást. Persze előtte úgymond bizonyítania kellett,hogy megváltozott, mert a régi énjével nem jártam volna megint. Neki jobb életkörülményei lettek, amitől maga is változott,én pedig rájöttem,hogy mégsem volt olyan rossz vele,mint a többi sráccal.
2021. jún. 30. 12:55
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

4,5 év után megcsalt. Másnap már összeköltözött az újdonsült barátnőjével . 1 hónap se telet el, visszakönyörögte magát. Nagyon szerelmes voltam belè a történtek ellenére is, ezért Visszaköltöztem hozzá. Habár sose mondtam neki, de a tüske mindig bennem volt, hogy eldobott más miatt. Békülés után az első 2 év nagyon szuper volt, újra egymásra találtunk, úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk legelején . Utazgattunk, hihetetlen szerelmesek voltunk egymásba. Aztán ismét előjöttek a problémák, én pedig hiába tudtam , hogy ez nem fog működni, megint féltem otthagyni , mert szerettem. Tudtam mi lesz a vége , be is jött a számításom, mert ismét megcsalt a kollèganőjével akit 1 hónappal előtte ismert meg . 8,5 évet voltunk együtt, nagyon nehezen viseltem ezután az egyedüllétet. Exem fèl év után kitette a csajt, majd felhívott , hogy mèg mindig engem szeret és ő adni akar még egy esélyt a kapcsolatunknak. Kb két hónapig szédített,találkozgattunk( szex nem volt) , majd közölte velem, hogy megismert valaki mást és letiltott. 😪 Ezzel megint sikerült kicsit padlóra tennie. Szóval tanulva a saját hülyesègeimből: ha lesz másik kapcsolatom és valami okból kifolyólag szakítanánk, akkor az nem hiába marad ex. Soha többet , köszönöm !

28/N

2021. jún. 30. 13:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sikerült újra egymásra találni szakítás után. Annyi, hogy igen mindkét félnek be kell látnia miben hibázott, mert többnyire bármi is történt mindkét fél hibás. Továbbá igen, azt hittük, hogy nincsenek bennünk tüskék, de a legtöbb ember nehezen engedi el a negatív dolgokat, ezért amikor túl voltunk a randizáson és tényleg látszott, hogy mindketten akarjuk akkor elmentünk párterápiára és ott átbeszéltük a gondokat, új alapokra helyeztük a kommunikációt kettőnk között.
2021. jún. 30. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csúnyán váltunk el, viszont nem csak ő volt gerinctelen, hanem én is. Tudom, hogy nem szép dolog, de bosszúálló típus vagyok. Kétszer mégcsalt az expasijával, mert amikor összejöttünk, akkor egyrészt nem volt túl még rajta, másrészt annyira nem is volt vele tisztában, hogy mi is az identitása, kereste magát. Minden esetre a második után is visszaengedtem, de nem tudtam bízni benne és folyton azt hittem kamuzik. Nagyon féltékeny voltam, és nem akart a közös szabályok szerint játszani, pedig teljesen korrekt dolgokat kértünk egymástól, és arra lettek volna jók hogy újra meg tudják bízni benne. Mint kiderült, sikeresen átvert ezután is. KB 2 hónappal később mint hogy szakítottunk írtam neki mert rájöttem, hogy nagyon hiányzik és meg akartam próbálni utoljára. Lerázott.. Szülinapomkor ő írt, és érdeklődött és próbált békülni, közeledni, de ott már én nem engedtem. A múlhéten pedig láttam kézenfogva az expasijával akivel már szakítottak és gyűlöli...😂 Hát ez van.. Ezt kaptam. Tegnap összefutottunk és látszott hogy haragszik, de szégyelli is magát és felkavarta hogy talizunk, én pedig halálnyugodt vagyok már, mert nem érdekel.

Nem hiszem hogy menne mégegyszer vele. Sose tudnék megbízni benne, és bánom, hogy nem az első megcsalásnál lett vége, hanem még kétszer beleléptünk ugyanabba a pocsolyába. De nekik megy, kíváncsi leszek, mikor jön a kövi szakításuk, mert amikor az életébe léptem 4. alkalommal szakítottak épp 💁‍♀️

#ezegyleszbitörténetvolt

2021. jún. 30. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A szélsőséges 1%, amikor összejössz az exeddel, és működik a dolog.
2021. jún. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!