Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újra az exeddel? Mik a tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra az exeddel? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szóval tudva vagyon, volt egy hasonló kérdésem már. Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy én is megpróbálom újra, mert beláttuk, hogy hibáztunk mind a ketten. Na már most. Akik már újra megpróbálták. Milyen tapasztalatok születtek? Van olyan akinek sikerült, és jobb lett a kapcsolata? Ha benne volt 3. Fél a dologban akkor helyre tudott állni a bizalom? Csúnya vagy szép szakítás volt? Kérlek meséld el a történeted, ha szeretnéd. Ez csak a kíváncsiság, nem akarok mérlegelni, hogy nekem megéri-e vagy sem. Szimplán csak érdekelnek a tapasztalatok. :)

2021. jún. 30. 11:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya volt. Kirakott az exéért, atán rájött, hogy ott sem szép az élet, aztán vissza akart jönni. Én meg elkövettem azt a hibát, hogy visszafogadtam. Életem messze legrosszabb döntése volt.
2021. jún. 30. 11:46
 2/20 A kérdező kommentje:
El tudod mondani hogy miért? Mit tett aztán miután vissza fogadtad?
2021. jún. 30. 11:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sem lett jó vége egyiknek sem.
2021. jún. 30. 11:48
 4/20 A kérdező kommentje:
És ugyan onnan folytattátok? Vagy előtte volt megbeszélés, hogy hol mehetett félre a dolog?
2021. jún. 30. 11:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltük, de az sokszor nem ér semmit. A múltat nem lehet megváltoztatni.
2021. jún. 30. 11:51
 6/20 A kérdező kommentje:
Valóban. Én azt gondolom a múltat el kel engedni. De ehhez fontos a tisztán látás mind a 2 fél részéről. Illetve a múltban elkövetett hibák felismerése és kijavítása. Vagy rosszul gondolom?
2021. jún. 30. 11:54
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szép gondolat, hogy el kell engedni, de a tüskék sajnos megmaradnak. És bármikor feltörhetnek ezek a dolgok. De ez tök egyéni. A szakítás okai sem elhanyagolhatóak, de a 3. feles dolog súlyosabb.

Javítani is csak úgy lehet, ha tényleg mindketten komolyan gondolják és nem csak kezdeti a lelkesedés.

2021. jún. 30. 11:58
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Engedtem vissza az exemet, megbántam. Ismerkedni kezdett a hátam mögött, majd kiraktam. Eltelt fél év, vele is szétmentek. Már a kapcsolat alatt is jött volna vissza, úgyhogy tiltottam. Most, hogy vége, végképp jönne vissza. De még 1x nem engedem.

A megbeszélés semmit nem ér. Lehet mondani, hogy engedjük el a múltat. Van az a mértékű rossz emlék, amit már nem lehet semmissé tenni, nem lehet elfelejteni, ezáltal nem lehet bízni. Hiába a sok szép emlék, hiába a kémia, hiába minden, ha a lélek megtört.

2021. jún. 30. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is megbántam, hogy újra összejöttünk. Minden szép volt és jó, de ugyanúgy megcsalt megint. Pedig már az első alkalommal se váltunk el szépen.

Egy másik nővel is újrakezdtük, mert mindenkinek jár még egy esély...hát ma már azt mondom, hogy nem!

Aki egyszer megcsalt, szakított veled az megcsinálja másodszorra is.

2021. jún. 30. 12:09
 10/20 A kérdező kommentje:
Persze van az a mértékű sérülés. Pozitív példákat ismertek? Mert azért én láttam már jó dolgot is kisülni ebből. :)
2021. jún. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!