Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hasonló negatív tapasztalatotok?
Úgy látom barátnőm saját dolgait se tudja megfelelően gördülékenyen intézni, nagyon sokat kell segíteni neki a mindennapi dolgokban.
Közben ott van az én dolgom is, amibe én nem tudok segítséget kérni tőle, mert azzal csak elvonnám a figyelmét az ő dolgairol, és még rosszabbul mennének a dolgai.
De ìgy pont azt érzem hogy nem tudok rá számítani..
Ha jól emlékszem, volt nemrég egy hasonló kérdés, nem tudom, te tetted-e fel azt is?
Volt ilyen kapcsolatom, de egy idő után azt éreztem, engem is visszahúz azzal, hogy folyton rá kell figyelnem és terelgetnem őt az életben, mint egy kisgyereket.
Gondolom, nem véletlen tetted fel a kérdést a szakítás témakörben, ennyi információ alapján én is azt gondolom, hogy nem sok esély van arra, hogy "felzárkózzon" hozzád.
Volt. A mi kapcsolatunkban én voltam a nő, ő a férfi, de szerintem ez most nem sokat számít.
Nekem is szakítás lett a vége, pedig sokáig próbáltam megmenteni. Ő ezt nem érezte égető problémának, hiszen neki elég volt, ha hétvégén találkozunk, és szexelünk. Sőt, a szex megléte volt a legfontosabb. Én már nagyon szerettem volna ennyi év párkapcsolat után összeköltözni, lehetőleg nem a szülők nyakára, bár az én anyukám azt meg se engedte volna, hiszen az elejétől kezdve utálta az exemet.
Nagyon sokat segítettem neki, intéztem a dolgait, segítettem a tanulmányaiban, pedig nem is ugyanazon a szakon voltunk, és szerinte ő "tanult" a nehezebb szakon. Mondjuk lehet, mert lassan egy évtizede nem tudja elvégezni.
Ráadásul nálunk nem elég, hogy folyton terelgetnem kellett, mint egy kisgyereket, mindig neki állt feljebb. Semmihez sem értett, de mindenbe beleszólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!