Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tipikus jelenség, hogy szakítás után úgy érezzük, hogy még egy olyan mint ő sosem lesz?
Természetesen nem egy bántalmazó kapcsolat esetében, meg nem egy megcsalás miatti szakítás után. Hanem ha szépen tudtatok elválni, normálisan megbeszélni, stb. Szóval ez gyakori, vagy csak én idealizálom túl a kapcsolataimat? Ez a második nagyobb szakitasom, az első után is meg akartam förmedni, annyira fájt, de ott a magány volt ami ennyire kiborított. Most pedig az ember hiányzik. Az is hozzátartozik, hogy az utolsó kb 3 hónap már nem volt jó, (2evig voltunk együtt) ott már tényleg csak martuk egymást. Viszont a szakítás után sokszor találkoztunk, és ott újra feljöttek a korábbi jó érzések.
Bocsánat hogy ilyen hosszú lett. Mit gondoltok, ez csak ilyen dráma a részemről és “mindenki” ezt csinálja amikor még nagyon friss a szakítás?
Csak ha velem szakitanak.
Ha en szakitok ilyen meg sem fordul bennem.
De amugy az elet mindig rácáfolt eddig. Mindig jobb pasim lett annal mint aki kidobott. Ha egymas mellé állitanám őket is latszodna a kukonbseg mintha en valami evolucios fejlodesen mennék keresztul. :D
De soha egyetlen egyszer sem hittem még azt, hogy annál akit szerettem en valaha találok jobbat vagy legalabb ugyanolyat.
Igen, ez normális. Egyébként az idealizálás, amiről beszélsz, gyakori, a pszichológia szerint azért, mert az agyunk ezzel próbálja megvédeni magunkat a fájdalomtól. Érdemes ilyenkor végiggondolni, akár le is írni, hogy mi miatt nem működött a kapcsolatotok, vagy mit tett ellened a párod (vagy bármi olyan dolog, ami nem kifejezetten rossz, de neked nem fért bele). Persze nem azt mondom, hogy patás ördögöt kell belőle csinálni, csak jó, ha emlékszel arra, hogy a szakítás okkal történt.
A másik pedig, hogy szakítás után jó, ha egy kis időre hanyagolod az exed. Lehet, hogy hosszú távon meg tudtok maradni barátoknak, de ahhoz, hogy ténylegesen túllépj rajta, az kell, hogy el tudj távolodni tőle, és újra tudd értelmezni a kettőtök kapcsolatát. Ha folyamatosan együtt vagytok, vagy stalkolod a közösségi médián, ez nem fog menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!